! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Matrassen vergelijken

Laatste update van de test: 7 oktober 2021

Lekker slapen op een fijne matras? Een matras kiezen is niet altijd makkelijk. Want welke matras past bij jou? Wij helpen je bij het vinden van een goede matras.

Matrassen getest

Wij testen matrassen van bekende merken zoals Auping, M-Line en Ikea. We kijken onder andere naar lichaamsondersteuning, levensduur en vochtdoorlatendheid. Want, een matras moet natuurlijk lekker liggen, maar ook lang mee gaan. 

Lees meer

Keuzehulp

  56  resultaten
  Sorteer op
  18 van de 56 producten getoond

  Matras kopen

  Een matras koop je maar een paar keer in leven. Dan is het belangrijk dat hij lekker ligt. Maar ook dat hij lang mee gaat. Daarom laten wij matrassen uitgebreid testen in een speciaal lab. Zo weet je zeker dat je een goede matras koopt. 

  Matrassen vergelijken 

  Je kunt heel veel verschillende soorten matrassen kopen. Dus hoe vind je een matras dat bij je past? Bij ons vergelijk je matrassen op ondersteuning voor rugslapers, zijslapers en buikslapers. Zo vind je een matras dat geschikt is voor jouw favoriete slaaphouding. Verder kun je vergelijken op levensduur. Ook kun je matrassen vergelijken op eigenschappen als pocketvering, of een tijk die je kunt wassen in de wasmachine.