icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

HEMA-doorlopende reisverzekering voor jou?

Is een HEMA-doorlopende reisverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Je kunt reisverzekeringen bekijken in de vergelijker doorlopende reisverzekeringen van de Consumentenbond.

Je kunt sorteren op totale kosten of testoordeel. Na het maken van je keuze komt de doorlopende reisverzekering met de laagste prijs of met het hoogste testoordeel automatisch naar voren.

Natuurlijk kun je ook iedere reisverzekering vergelijken , waaronder de HEMA-doorlopende reisverzekering. Je ziet dan direct wat het verschil in premie en voorwaarden is bij een HEMA-doorlopende reisverzekering in vergelijking met andere doorlopende reisverzekeringen.

Contactgegevens HEMA

 • Telefoonnummer:
  0900 411 41 14 (zorg), voor schade: telefonisch contact niet mogelijk
 • Website:
  https://verzekeringen.hema.nl/zorgverzekering. Schadeverzekeringen vallen nu onder InShared
 • Adres:

  NDSM-straat 10
  1033 SB Amsterdam

HEMA-doorlopende reisverzekering opzeggen

HEMA-doorlopende reisverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van reisverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals het nagaan van de opzegtermijn van je huidige reisverzekering. Gemiddeld is de doorlooptijd van de verzekering een jaar met daarna een maand opzegtermijn. Kijk voor meer informatie over het opzeggen van de doorlopende reisverzekering op de website van HEMA.

Over HEMA reisverzekering

Hema bestaat sinds 1926 als onderdeel van de Bijenkorf. Het warenhuis richt zich op de consumentenmarkt, inmiddels onder de vleugels van het Britse bedrijf Lion Capital. Hema biedt sinds 2004 particuliere schadeverzekeringen aan. Klanten kunnen de polissen alleen online afsluiten en regelen vervolgens alles zelf, zoals wijzigen en opzeggen (dagelijks mogelijk). Het bedrijf is alleen telefonisch bereikbaar voor schade. Hema heeft zorgpolissen en diverse schadeverzekeringen, op het gebied van de auto, motor, brommer, caravan, fietsen, dieren, reizen, wonen, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en ongevallen.