icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Opnieuw identificeren en inloggen bij Knab: veelgestelde vragen

Klanten bij Knab moeten zich opnieuw identificeren via de Knab-app. Ook schafte de bank de cardreader af. Wat moet je doen als je geen mobiel bankieren hebt?
Ingrid Zuurmond

Ingrid Zuurmond , Expert Geld & Verzekering Bijgewerkt op: 23 september 2021

Nieuws knab vervelend voor miljonairs

Wij krijgen veel klachten over de e-mail van Knab met het verzoek je opnieuw te identificeren. De identificatie verloopt verplicht via de Knab-app. Knab stopte ook met de cardreader om te kunnen inloggen. Maar niet iedereen kan of wil mobiel bankieren.

Knab stelt bij de identificatie ook vragen over de herkomst van je vermogen en inkomen. Waarom is dat? We beantwoorden hieronder de meestgestelde vragen.

Lees ook:

 

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.