icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Vergelijker autoverzekeringen uitgebreid

Nieuws
|
De Autoverzekering Vergelijker van de Consumentenbond is vernieuwd. Het is nu mogelijk om zónder kenteken autoverzekeringen te vergelijken. Ook kun je polissen naast elkaar zetten op dekking en jaarpremie.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 13 november 2018

gebruikstip verzekering vergelijken laptop

In de nieuwe vergelijker is direct duidelijk wat het verschil in premies is tussen WA, beperkt casco en volledig casco. De aanvullende dekkingen, zoals schadeverzekering inzittenden en rechtsbijstand, kun je in dit overzicht meenemen. Daarnaast kun je filteren op persoonlijke voorkeuren zoals: opzeggen per dag, nieuwwaarderegeling en vrije keuze in schadeherstellers. 

Alle premies in de vergelijker zijn inclusief bijkomende kosten, zoals incassokosten (kosten per betaaltermijn) en administratie of beheer. Vergelijk je via de website van autoverzekeraars, dan worden die extra kosten soms nog naast de premies gerekend.  

Regelmatig vergelijking

Vanwege de enorme premieverschillen en tussentijdse prijsverhogingen is het verstandig regelmatig prijzen te vergelijken.

Voor de Autoverzekering Vergelijker werkt de Consumentenbond samen met Pricewise.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.