icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Hema autoverzekeringen via de Consumentenbond

Nieuws
|
Autopolissen van Hema is exclusief opgenomen in de Autoverzekering Vergelijker van de Consumentenbond.
Gerard Kroon

Gerard Kroon , Expert Geld & Verzekeringen Gepubliceerd op: 8 juli 2014

Hema

Je hebt keuze uit de dekkingen WA, beperkt casco en volledig casco (allrisk). De Hema-polissen hebben een no-claimbeschermer, waarmee je jaarlijks één schade kunt claimen zonder gevolgen voor de bonus-malusladder. Let wel: je schadevrije jaren kelderen dan wél.  Voor auto’s tot 11 jaar kun je aanvullende pechhulp afsluiten. Een van de nadelen is de afwezigheid van een occasionwaarderegeling. De vergoeding in geval van total loss van een tweedehands auto valt hierdoor lager uit. Ook bieden de polissen geen tweede gezinsautoregeling, waarmee een tweede auto tegen dezelfde korting als de eerste auto kan worden verzekerd.

Hema Verzekeringen

Hema biedt sinds 2004 particuliere schadeverzekeringen aan. Klanten kunnen de polissen alleen online afsluiten en regelen vervolgens alles zelf, zoals  wijzigen en opzeggen (dagelijks mogelijk). De verzekeringen van Hema zijn sinds 2011 ondergebracht bij Achmea en online dochter InShared.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.