icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

DGB energie energieleverancier


Reviewscore: | Bekijk reviews

Overweeg je over te stappen van energieleverancier? Vergelijken loont en je kunt tot honderden euro's per jaar besparen! Vergelijk energieleveranciers, waaronder DGB energie. Een nieuwe energieleverancier kiezen en overstappen kan gemakkelijk met de Energievergelijker van de Consumentenbond. Wanneer je kiest om over te stappen naar DGB energie, dan regelen wij de overstap.

DGB energie 

Is DGB energie ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Vergelijk DGB energie met andere energieaanbieders in de Energievergelijker van de Consumentenbond. Zoek de energieaanbieder die het meeste waar voor je geld biedt. Vergelijk energieleveranciers op tarieven en kwaliteit. 

Overstappen naar De Groene Belangenbehartiger (DGB) energie

Wij beoordelen energieleveranciers als De Groene Belangenbehartiger (DGB) op prijs, kwaliteit en duurzaamheid.Deze cijfers, en een totaaloordeel, kun je zien in de Energievergelijker.

DGB is gericht op zakelijke afnemers (agrarische bedrijven), maar consumenten kunnen er ook klant worden. DBG is een kleine(re) energieleverancier, daarom hebben we geen klanttevredenheidscijfers over deze leverancier. Wel hebben we de duurzaamheid van de elektriciteit van dit bedrijf onderzocht, zie onze Energievergelijker.

Met deze energieleverancier hebben we geen samenwerkingsovereenkomst. Voor de volledigheid tonen wij de leverancier wel. We tonen alleen het modelcontract voor onbepaalde tijd met variabele tarieven en geen 1- of 3-jarige contracten in de energievergelijker. Het is niet mogelijk om producten van energieleveranciers waar wij geen samenwerkingsovereenkomst mee hebben via ons aan te vragen.

Contactgegevens De Groene Belangenbehartiger (DGB)

E-mail energie@dgbbv.nl
Website http://www.dgbenergie.nl/
Adres De Groene Belangenbehartiger
Oosteinde 21
7772 CA Hardenberg