icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ANWB reisverzekering


ANWB reisverzekering

Totaalscore

7 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Financiële afhandeling
7 reviews

A Voort

5 juli 2024

Was op de terugreis bij het tanken , na een week vakantie mijn leesbriletui kwijt geraakt en na enkele dagen wachten met telefonische melding bij betreffende pompstation en gemeente , geen melding van gevonden , daar bankpas rijbewijs en kentekenkaartje erin zaten telefonisch contact met ANWB welke adviseerde alles opnieuw aan te schaffen/vragen en de nota’s op te sturen en binnen twee weken geld op de bank !!


Roepie

1 juli 2024

Onze stedentrip naar Madrid ging niet door omdat ik vrijdags voor vertrek met de fiets over de kop ging. Grote schaafwond op linkerknie en onderhuidse kneuzingen. Geen zin om daarmee 4 uur in het vliegtuig te zitten noch door Madrid te lopen. Digitaal ingediend met opgaven totaalbedrag en de annuleringsfactuur van Tui. Binnen twee dagen bericht dat claim was toegewezen en weer twee dagen later stond het bedrag op de rekening. Half jaar later moet ik de camping annuleren ivm ziekenhuis onderzoek. Nu met één dag reactie en met twee dagen geld op de rekening. Beide afhandelingen verliepen volledig digitaal. Dat ging prima alleen reageerde de website wel wat traag. Al met al prima ervaringen.


Hermie

1 juli 2024

Goede service. Zeer snel declaraties uitbetalen. Correct en vriendelijk maar ook efficiënt


J.W.M. van Wissen

27 juni 2024

Vervroegd terugkeren door overlijden van schoonmoeder van onze zoon. Ondanks dat de familie relatie buiten de polis viel werd de vervroegde terugkeer reis per trein toch vergoed.


JB

16 oktober 2023

De reisverzekering is top! Met een duidelijk uitleg, heb ik altijd goede hulp èn snelle hulp gekregen bij schade en diefstal in het buitenland. Heel erg fijn.