icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van autoverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun autoverzekering en doe er je voordeel mee. Bekijk ook de totale reviewscores per verzekeraar in de vergelijker.

Schrijf een review
2760 reviews

Rene

28 december 2019

Premie is per 1-1-2020 met circa 70% verhoogd en nu probeer ik op te zeggen. Inlogpagina wil niet opstarten en lukt dus niet. Je kan geen telefoonnummer bellen, adres staat niet vermeld op de website en moet je via een omweg opzoeken. Allemaal erg toevallig dat opzeggen bijna niet mogelijk is. Heb nu een opzegbrief gestuurd en nu maar afwachten of ze reageren.


Pieter

28 december 2019

Alles gaat fantastisch bij FBTO zolang je maar betaalt. Totdat je schade krijgt.....dan kom je in een of ander schimmig wereldje terecht waar niet duidelijk gecommuniceerd wordt en waar je als gedupeerde maar af moet wachten hoe en of alles afgehandeld wordt. Duurt ook bespottelijk lang allemaal. Als je om een specificatie vraagt van de uit te keren schade.....nou nee, die krijg je niet, je wordt afgescheept met een geldbedrag waar je vraagtekens bij kunt zetten en zoek het verder maar uit. Hoezo onduidelijk? Uiterst onzorgvuldig en onprofessioneel. Gelukkig zijn er meer maatschappijen die verzekeren. Dus ga zo door FBTO, weer 2 klanten minder in portefeuille......


Roger

28 december 2019

Keren nooit uit, dan kun je je net zo goed niet verzekeren...inmiddels een andere verzekering. Leuke reklame op tv, maar uiteindelijk is goedkoop duurkoop... Nooit meer!


AvdV

27 december 2019

Ik krijg op 18 december 2019 een brief met de jaarlijkse factuur voor de verlenging van m'n autoverzekering. Het nieuwe verzekeringsjaar start op 1 februari 2020. De factuur bedraagt € 902,83. Toevallig ga ik een week later op internet verschillende dekkingen van m'n autoverzekering bekijken. Ik bereken daarbij ook de premie van m'n huidige dekking n.l. all risk. Ik kom daarbij uit op een jaarpremie van € 685,47. Dus € 217,36 lager dan de factuur die ze zelf sturen! Ze laten me dus gewoon teveel betalen als trouwe klant! Omdat ik de voorgaande jaren ook steeds rond de € 900 betaalde krijg ik het gevoel dat ik al jaren teveel betaal! Nadat ik gebeld heb wordt m'n premie voor volgend jaar € 685,47. Is dit een fout en krijg ik nu voor de voorgaande jaren ook geld terug? Nee hoor want de premie kan per dag wijzigen dus u heeft geluk dat u dit nu op internet ziet. U krijgt ook niets terug van de voorgaand jaren! Trouwe klanten gewoon teveel laten betalen, dat is Centraal Beheer!


Norbert

26 december 2019

Een veilig rijden verzekering afgesloten waarbij je rijgedrag wordt gemeten.zeer dubieus systeem die volgens mij bijna nooit klopt. Na twee keer te hard rijden is de verzekering door de anwb opgezegd.