icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

HEMA autoverzekering afsluiten?

Is een autoverzekering van HEMA voor jou de beste en voordeligste keus?

Premie van een HEMA autoverzekering berekenen? Met onze Autoverzekering Vergelijker vergelijk je eenvoudig verschillende autoverzekeringen. Bekijk wat een HEMA autoverzekering meer of minder biedt ten opzichte van andere autoverzekeringen.

Heb je de autoverzekering gevonden die het best bij je past? Via de Autoverzekering Vergelijker sluit je in een handomdraai de autoverzekering van jouw keuze af.

Contactgegevens HEMA

 • Telefoonnummer:
  0900 411 41 14 (zorg), voor schade: telefonisch contact niet mogelijk
 • Website:
  https://verzekeringen.hema.nl/zorgverzekering. Schadeverzekeringen vallen nu onder InShared
 • Adres:

  NDSM-straat 10
  1033 SB Amsterdam

Stap eenvoudig over

 • Circa 30 autoverzekeraars
 • Actuele premies
 • Direct óf later afsluiten

HEMA autoverzekering opzeggen

HEMA autoverzekering opzeggen of overstappen? Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Gemiddeld is de looptijd van de verzekering 1 jaar met daarna 1 maand opzegtermijn. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van HEMA .

Over HEMA autoverzekering

Hema bestaat sinds 1926 als onderdeel van de Bijenkorf. Het warenhuis richt zich op de consumentenmarkt, inmiddels onder de vleugels van het Britse bedrijf Lion Capital. Hema biedt sinds 2004 particuliere schadeverzekeringen aan. Klanten kunnen de polissen alleen online afsluiten en regelen vervolgens alles zelf, zoals wijzigen en opzeggen (dagelijks mogelijk). Het bedrijf is alleen telefonisch bereikbaar voor schade. Hema heeft zorgpolissen en diverse schadeverzekeringen, op het gebied van de auto, motor, brommer, caravan, fietsen, dieren, reizen, wonen, rechtsbijstand, aansprakelijkheid en ongevallen.