icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van energieleverancier Vrijopnaam


Vrijopnaam energieleverancier

Totaalscore

17 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Financiële afhandeling
17 reviews

Kamper John

29 januari 2024

Geldwolven in schaapskleren. Laat je niet foppen!


boos

4 december 2023

uitsluitend uit op winst, incompetente medewerkers, ondoorzichtig verdienmodel


J vV

10 november 2023

Ze waren initieel sympathiek, maar zijn mij na een paar maanden toch tegengevallen. De variable tarieven wisselen per maand en kruipen eigenlijk altijd omhoog. Wat zwaar tegenvalt is dat ze stiekem, zonder aankondiging en pas op pagina vijf van het maandelijkse tarievenblad, dat je zelf moet opzoeken een zogeheten "vaste terugleververgoeding" voor zonnepanelen per 1 januari introduceren. Tamelijk smiechterig om het zo via de kleine lettertjes te doen.


HK

6 februari 2023

Goede app met goed overzicht van mijn verbruik. Schatting van mijn jaarbedrag niet. Kan ik beter zelf doen. Wel (uiteindelijk) saldering per maand over 2022 onlangs erbij gekregen. Ik kan vrij op naam nu slecht terugvinden in vergelijkingssites.


Planting

11 januari 2023

Laat ik beginnen met de altijd snel bereikbare klantenservice (telefonisch) zonder geautomatiseerd menu. Waar vind je dat nog, wat een heerlijkheid. Ook veranderingen, bijvoorbeeld met regelingen vanuit de overheid, worden zeer ruim van tevoren en duidelijk aangekondigd. Die app werkt soepel en is overzichtelijk. Paneel op naam schiet je momenteel inderdaad niets mee op. Neem je ze toch niet? En weer klaar.