icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Veelgestelde vragen over de nieuwe creditcards van de Rabobank

Sinds april 2020 ontvangen Rabobank-klanten een nieuwe creditcard. Wij ontvangen veel vragen hierover van ongeruste klanten. Ze vragen zich af waarom de Rabobank dit doet. Wij geven antwoord op de meestgestelde vragen.
Ingrid Zuurmond

Ingrid Zuurmond , Expert Geld & Verzekering Gepubliceerd op: 8 mei 2020

Rabocard goldcard nieuw

Sinds april 2020 krijgen Rabobank-klanten met een creditcard ongevraagd een nieuwe toegestuurd. Dit gebeurt gefaseerd. Alle klanten krijgen in 2020 een nieuwe creditcard, ook als je oude kaart nog niet verlopen is.

  • Klanten met een RaboCard krijgen een nieuwe creditcard van Mastercard. Deze creditcard is onderdeel van het BasisPakket en tegen betaling van het DirectPakket.
  • Klanten met een Rabo GoldCard krijgen een nieuwe creditcard van Visa. Deze creditcard is onderdeel van het Totaal- en RiantPakket.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.