icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg jij een Interpolis autoverzekering?

Interpolis behoort tot de grootste verzekeringsgroep van Nederland. Maar de autoverzekeringen ontbreken in onze Vergelijker Autoverzekeringen. Je kunt de autoverzekeringen van Interpolis alleen afsluiten via de Rabobank.
Sandra Mul

Sandra Mul   Expert autoverzekeringenGepubliceerd op:15 december 2017

interpolis-avv

Interpolis niet in de Autoverzekering Vergelijker

Autoverzekeringen van Interpolis ontbreken in de Vergelijker Autoverzekeringen. Dit komt omdat Interpolis de premiebedragen niet aan ons doorgeeft. Op de website van Interpolis kun je wel een premieberekening uitvoeren. Met onze Vergelijker kun je wel de meeste andere autoverzekeringen vergelijken. Je ziet direct wat de beste prijs-kwaliteitverhouding oplevert in jouw specifieke situatie.

In 2005 fuseerde Interpolis met Achmea, onderdeel van de Europese verzekeringsgroep Eureko. Met de fusie behoort Interpolis tot de grootste verzekeringsgroep van Nederland. Autoverzekeringen van Interpolis kun je alleen afsluiten via de Rabobank.

Voorwaarden allrisk-autoverzekering Interpolis

De voorwaarden van Interpolis-autoverzekeringen (met een allriskdekking) hebben een aantal plus- en minpunten.

Pluspunten

  • De autoverzekering is direct opzegbaar.
  • Voor het afsluiten geldt géén maximumleeftijd voor de bestuurder of auto.
  • Je krijgt korting als jij of je inwonende partner een tweede auto ook bij Interpolis verzekert via de tweedegezinsautoregeling.
  • Bij totaalverlies van je auto geldt een nieuwwaarderegeling en een occassionwaarderegeling van standaard 36 maanden.
  • Geen eigen risico bij diefstal. 

Minpunten

  • Geen dekking voor hulp bij pech langs de weg in Nederland en in het buitenland. Dit is wel aanvullend te verzekeren.
  • Geen dekking voor ruitreparatie en vervanging bij een niet-aangesloten herstelbedrijf.

Interpolis-autoverzekering opzeggen

Er zijn regels verbonden aan het opzeggen, afsluiten en verlengen van autoverzekeringen. Volg de verschillende stappen, zoals opvragen van je schadevrije jaren en nagaan van de opzegtermijn van je huidige autoverzekering. Autoverzekeringen van Interpolis zijn dagelijks opzegbaar. Kijk voor informatie over het opzeggen van de autoverzekering op de website van Interpolis.

Over Interpolis en Rabobank

In 2005 fuseerde Interpolis met Achmea, onderdeel van de Europese verzekeringsgroep Eureko. Met de fusie behoort Interpolis tot de grootste verzekeringsgroep van Nederland. Interpolis biedt een breed assortiment schade-, zorg- en levens­verzekeringen voor zowel particulieren als bedrijven. De particuliere verzekeringen zijn ondergebracht bij de Rabobank. Hier kun je dan ook terecht met vragen en schademeldingen.

Autoverzekeringen van Interpolis kun je alleen afsluiten via de Rabobank. Officieel ben je niet verplicht een betaalrekening van Rabobank te hebben als je een Interpolis-verzekering wilt afsluiten. Maar in de praktijk kan de Rabobank daar wel op aandringen. De Consumentenbond vindt dit geen goede zaak.

Contactgegevens Interpolis

Telefoon

(013) 462 91 11

Online

Contact

Website

https://www.interpolis.nl

Adres

Postbus 90106
5000 LA Tilburg

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.