! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van ABN AMRO autoverzekering


ABN AMRO-autoverzekering

Totaalscore

35 reviews
  • Informatievoorziening
  • Klantenservice
  • Afhandeling
  • Prijs-kwaliteit
35 reviews

A.O. Broere

3 januari 2021

De contacten zijn tot nu toe: Premiebetaling, Duidelijke informatie bij vragen en deskundig antwoord en (eventueel) DIRECTE ACTIE bij vragen per mail / telefoon.


Jeffrey

28 februari 2020

Helaas met een poging tot inbraak waarbij 2 portieren beschadigd zijn volgens schade expert is het voorportier open gewaaid door storm en achter portier had hij geen verklaring voor heb dit 2x gevraagd maar toen verbrak hij de verbinding later die dag weer aan de bel met die zelfde expert en weer 2x door gevraagd wat dan wel de oorzaak van de schade was van het achter portier weer de verbinding verbroken dus schade wordt niet uitgekeerd klacht ingediend maar dat veranderde de zaak niet echter ook de hersteller die eerst van mening was dat het een inbraak schade was is ineens bij gedraaid conclusie van expert en hersteller is opeens dat er iets tussen de portieren heeft gezeten maar geen inbraak schade maar wat dan wel is geen verklaring voor dus ik heb hier een nare bijsmaak van


JvP

1 oktober 2017

Geen leeftijdsdiscriminatie! Bij FBTO was ik 42 jaar verzekerd, altijd zeer te reden, 38 jaar schadevrij, maar toen ik de pensioengerechtigde leeftijd had bereikt zou de premie gaan stijgen. Vandaar overgestapt naar ABN-AMRO.


Sarah

15 juli 2017

ik vind prima


Sarah

14 juli 2017

goedekoop en vreindlijk contact