icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Vergelijk zorgverzekeringen via de Zorgvergelijker

Via onze Zorgvergelijker kun je voor 2023 zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op prijs en op hoe passend ze voor jouw situatie zijn. Om een goede vergelijking te maken, vragen wij naar een aantal persoonlijke zaken zoals je geslacht, leeftijd en postcode. Vervolgens kies je zelf de hoogte van je eigen risico en voor welke zorg je eventueel aanvullend verzekerd wilt zijn. Ook kun je de mate van vrije zorgkeuze bepalen en aangeven van welke zorgverleners jij het belangrijk vindt dat ze door je zorgverzekering zijn gecontracteerd. Vervolgens tonen wij de zorgverzekeringen die het beste aan jouw eisen voldoen en kun je via onze Zorgvergelijker 2023 overstappen van zorgverzekering.

Zorgverzekering 2023

Met de Zorgvergelijker voor 2023 vind je in een paar simpele stappen een zorgverzekering die aansluit bij je wensen. Als je uiterlijk 31 december 2022 overstapt, dan zegt je nieuwe zorgverzekeraar je huidige zorgverzekering op. Wil je overstappen, maar weet je nog niet waarheen? Zeg dan wel je huidige verzekering uiterlijk 31 december 2022 op. Je kunt dan tot en met 31 januari 2023 een nieuwe verzekering afsluiten.

Meld je aan voor onze gratis e-mails en we houden je op de hoogte van nieuws over zorgverzekeringen én andere onderwerpen.
 

Onze zorgexperts volgen het gehele jaar door de ontwikkelingen rondom zorg en verzekeringen. Lees meer over onze test en dienstverlening

3341 consumenten beoordelen verzekeringsvergelijkers van de Consumentenbond met gemiddeld een 8,2.