icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een CZdirect zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van CZdirect. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende CZdirect-verzekering.

Contactgegevens CZdirect

CZdirect zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van CZdirect vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een CZdirect zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over CZdirect zorgverzekering

CZdirect is de online zorgverzekering van CZ. Dat betekent dat je veel zelf online regelt. CZdirect heeft 1 basisverzekering, 5 aanvullende verzekeringen en 2 tandartsverzekeringen.