icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van zorgverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun zorgverzekering en doe er je voordeel mee.

Schrijf een review
3094 reviews

SLK

18 juni 2018

Extreem onvriendelijke klantenservice. Dit voelde niet als een bedrijf dat een dienst levert, maar als een overheidsinstelling die onpersoonlijk en kil haar ambt uitvoert. Blijft u alstublieft weg van dit bedrijf, hoe aantrekkelijk die premie ook lijkt! Vroeg of laat zullen ze u benadelen, als ze de kans krijgen.


Jona

18 juni 2018

3 dagen voor de 30 proefdagen krijgt mijn hond een oogontsteking: sorry mevrouw we kunnen niks daaraan doen. Top tot nu toe alleen maar gezeik gehad zou niet hier een verzekering voor je hond nemen.


Peter Joustra

15 juni 2018

Al 2 keer discussie gehad met Anderzorg over de aanvullende Tandartsverzekering. Via allerlei kleine lettertjes weten ze het zo te draaien dat ze niets uitkeren. Als consument verlies je je in codes en uitkeringen. Weet u het verschil tussen T43 en M05? Wij niet en zeker niet op voorhand. Echt de allerslechtste verzekering die we ooit hebben gehad. Wij kwamen van Zilveren Kruis en uiteindelijk is die maar 5 per maand duurder. Dom dom dom.


Dennis B

12 juni 2018

Bewuzt zijn oplichters. Ze verspreken telefonisch dingen die ze vervolgens niet waar kunnen of mogen houden. Er is een periode dat ik in het buitenland was en te veel premie heb betaald. Maar ze weigeren om mij dit terug te betalen. Na mijn terugkomst uit het buitenland was ik niet verzekerd volgens de ene medewerker. Volgens de andere medewerker wel. De een zegt ik kan niet weizigen. Half jaar later verder wordt er gezegd dan had je toen moeten weizigen. Ze zitten niet op 1 lijn. En ze vertellen een hoop onzin aan de telefoon. Wat een slechte verzekering is dit en ik raad iedereen aan om over te stappen naar een ander.


Adem

7 juni 2018

Ze zijn vriendelijke over de telefoon maar doen niks met je klachten daarom binnenkort overstappen naar een betere verzekeraar.