icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van zorgverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun zorgverzekering en doe er je voordeel mee.

Schrijf een review
3585 reviews

mijnzorgklacht

10 juli 2020

Klacht: Verhalen betaling spookjongeren, geen inschrijvingsadres, geen inkomen. Klacht tegen het Zilveren Kruis betreffende het aanhouden van zorgpremiebetalingen na automatische polis wijziging op naam en het niet op voor handen hebben van inkomen om de zorgverzekering te betalen of überhaupt weet hebben van een opbouwende zorgschuld 11 jaar geleden. Dit betreft een klacht van een voormalig spookjongere, iemand zonder inschrijvingsadres. Een klacht omdat het Zilveren Kruis niet wil inzien dat iemand die ten tijde dat hij 18 werd geen welkom had thuis en elders heil moest zoeken, waar de gemeente in kwestie het verliet om ondersteuning te geven in de vorm van adequate ondersteuning betreffende woonproblematiek van jongeren die het huis uit worden gestuurd, ofwel garant staan met een uitkering zodat ook een zorgverzekering betaald kan worden. Lees meer op mijnzorgklacht.nl


L. H.

9 juli 2020

Mijn zorgverzekering was anderzorg nu menzis Slechte contact mogelijkheden Verzekering denkt altijd gelijk te hebben Hoge rekeningen buiten de maandelijkse bijdrage


RL

8 juli 2020

Geen en slechte reactie op mail.. De afdeling debiteuren reageert niet op mailwisseling. Ook zijn de declaraties niet inzichtelijk.


Ze betalen niks

7 juli 2020

DSW betaald gewoon niks. Ik ben aanvullend verzekerd. Moet dagelijks insuline spuiten. Prikmiddelen worden niet vergoed. Pedicure, doorverwijzing internist. Medisch pedicure wordt niet vergoed. Kennelijk betaald DSW liever extra keuringskosten door een podoloog die vervolgens een medisch pedicure aanwijst, na de behandeling stuurt zij de rekening naar de podoloog. De podoloog stuurt een rekening naar DSW, DSW betaald de podoloog en de podoloog betaald de pedicure. Ben ik nou gek, of zijn we hier geld over de balk aan het gooien. Dan zou de helft van de Diabetesvereniging worden betaald. Nou u raad het al. Wordt ook afgewezen. Binnenkort moet ik naar de tandarts. Ik houd mijn hart vast. Een ding is zeker. Volgend jaar ga ik weer naar mijn oude vertrouwde zorgverzekeraar waar ik al jaren zat. Dus politiek. Zeur niet dat we moeten overstappen. Als je tevreden bent, lekker blijven zitten waar je zit.


michaël

7 juli 2020

Deze zorgverzekeraar veranderd ongevraagd uw polis. De app ziet er in de eerste plaats goed uit maar werkt niet zoals beloofd. Het door sturen via de app naar de website geeft geen of onvoldoende informatie. Dubbele facturen in de app. Bij een eventuele achterstand dan heeft u de mogelijk voor een betalingsregeling maar deze wordt vervolgens ingetrokken, een uitleg wordt niet vermeld wel een link naar de website waar u het bedrag kunt betalen of de mogelijkheid voor een nieuwe regeling.Tussentijds krijg u een herinnering van diezelfde factuur maar met incasso kosten.Bewijs van de goedgekeurde regeling helpt niet.Het kost enorm veel moeite om dit alles netjes af te handelen zowel telefonisch als schriftelijk. Mijn advies sluit geen verzekering af bij vgz. Bij eventuele achterstand kunt u niet overstappen naar een andere zorg verzekering ook al is bedrag zeer klein.volledig afbetalen voor de juiste datum is de enigste mogelijkheid voor een vrije keuze zorg verzekeraar.