! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van zorgverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun zorgverzekering en doe er je voordeel mee.

Schrijf een review
0 reviews

Pjotr

10 juni 2021

De slechte medewerkers klantenservice en klachtbehandeling zijn de lage prijs niet waard. Trap er niet in mensen!


Bezorgd

8 juni 2021

Niet mee in zee gaan en nooit telefonisch afspraken mee maken. Het klopt niet wat ze doen. Ik dacht dat iets in m’n AV goed geregeld was, blijkt later tot twee keer toe andere notie in systeem te staan. De AV zou aangepast worden, ik was eerst blij met lagere incasso- bleek ik gewoon zonder waarschuwing, telefoontje of brief uit de AV gezet te zijn. Voor normaal mens niet te volgen. ZenZ communiceren niet per brief. Nu lost m’n mantelzorger alles voor me op, maar zelfs zij komt er ook niet doorheen. Niet goed verzekerd zijn geeft meer zekerheid dan dit soort praktijken. Je weet gewoon niet waar je aan toe bent. Ik kwam er per toeval achter bij de tandarts. Ik trek dit echt heel slecht. Niks zorg, niks zekerheid. Ze maken het zo moeilijk dat zij altijd in hun gelijk staan.


Johan

8 juni 2021

Ik heb 2 of 3 verzekeringen lopen bij Ditzo, maar je word totaal niet gewaardeerd, fatsoenlijk geholpen, bijdehandste personeel, kinderachtig en onbeschoft. Totaal niet professioneel. Geen verstand van zaken. Je word van het kastje naar de muur gestuurd. Je staat er helemaal alleen voor. Ik raad iedereen ten strengste af om hier een verzekering af te sluiten.


Toto

4 juni 2021

Beter niet bij hun laten verzekeren mijn advies ditzo over slaan ik had en autoverzekering bij hun .Mijn auto is verkocht netjes doorgegeven maar het was maar 5 dagen Oplichters berschil en krijg ik berekeningen van 40 euro


Ingrid

1 juni 2021

Wij betalen de hoofdprijs bij CZ, aanvullend verzekerd! Echter kregen wij zojuist van een medewerkster te horen dat de medicatie(die ik al jaren gebruik) niet meer vergoed worden daar ze het goedkoopste middel aan moeten bieden zodat het betaalbaar blijft voor iedereen??? Mijn premie wordt echter wel ieder jaar verhoogd. Bij de apotheek kregen wij te horen dat met name CZ hier altijd moeilijk over doet. In het verleden hebben wij hier ook problemen mee ervaren. Mijn dochter kreeg plotseling een nieuw (goedkoop)merk medicatie voor epilepsie, en wat bleek het wekte bij haar extra toevalletjes op door de hulpmiddelen die in die medicatie verwerkt waren! Jammer dat de CZ beslist over onze gezondheid!!!