icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van zorgverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun zorgverzekering en doe er je voordeel mee.

Schrijf een review
3224 reviews

Edwinus

22 januari 2019

Nog nooit z `n rommeltje meegemaakt bij een verzekeraar Ik heb einde dec 2018 bij VGZ het rottterdampakket ( compleet ) afgesloten Eerst verplicht je eigen risico terwijl je dat kan uitvinken en toch moet nemen maar nu omdat ik inmiddels door een ongeluk toch mijn eigen risico al heb verbruikt nu niet niet meer zo belangrijk Nu nog steeds geen zorgpas en hoe moet ik dadelijk declareren ? Allemaal niet duidelijk .Heb ook gewoon een mail adres waarom al 6 brieven waarvan ook niets van klopt en ook nog hetzelfde zijn . . Misschien eens een klachtenformulier naar de directie sturen en volgend jaar weer naar een andere verzekeraar .


jdj

21 januari 2019

Zeer goede service bij VGZ. Goede prijs tov wat je krijgt en met gelukkig nog een fatsoenlijke alternatieve bijdrage in het aanvullende pakket. Zij snappen het tenminste; dat voorkomen beter is dan genezen, dat dat ook wat kost maar veel en veel minder! Ben enorm blij dat ik ben overgestapt!


Frank

18 januari 2019

Zeer , zeer , zeer slecht. Lange wacht die oploopt tot meer dan 20 minuten. Geen antwoordt op vragen die gesteld worden, opnieuw een 10 minuten in de wacht gezet. Het is zo slecht dat dit wel de allerslechtste verzekeraar moet zijn.


Anoniem

18 januari 2019

Eind December offerte ontvangen van VGZ voor een nieuwe zorgverzekering voor 2019. Ik heb de offerte geaccepteerd en dus overgestapt naar VGZ per 1/1/2019. 16 dagen later ontvang ik bericht van VGZ dat ze een verkeerde offerte hebben gestuurd en dat de gekozen verzekering, eigen risico en maandelijkse premie(uiteraard niet omlaag..) wordt aangepast. Dit mag/kan toch niet zomaar?!


Ton

17 januari 2019

Sinds 2013 bij anderzorg.... Prima verzekering tot dit jaar. Heb altijd voor de kinderen basis en extra pakket gehad. Sinds dit jaar (boven18) niet meer meeverzekerd in de tandarts kosten. Heb contact opgenomen hierover. De telefoniste heeft mijn uitgelegd dat als ik voor de kinderen een tandarts pakket wil...de extra pakket moet laten vervallen. Dus ik moet gewoon een keuze maken tussen of Laten verzekeren voor bril/lenzen en extra fisio Of een tand arts verzekering!!! Beiden is niet mogelijk!!!! Echt te gek voor woorden dit....jammer dat ik niet eerder opgepakt heb....volgend jaar naar een ander.