icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van zorgverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun zorgverzekering en doe er je voordeel mee.

Schrijf een review
3058 reviews

Hennie

20 maart 2018

Op aanraden van een adviesbureau stapten we als gezin over naar ONVZ, maar werden we geweigerd voor het Optifit-pakket vanwege de beugel van onze dochter. Wat is dit voor decadent clubje?


M

19 maart 2018

Spelen zelf voor dokter voorgeschreven medicijnen door huisarts en specialist worden niet vergoed. Eerder alternatief gehad maar die helpen niet ,nu maar de medicijnen zelf betalen plus volledige premie om je orginele medicijnen te krijgen. Je kan er niets tegen doen, monoplie positie


Jos

19 maart 2018

Men word van het kastje naar de muur gestuurd. Iedereen heeft een ander antwoord op een vraag me als gevolg dat ik net zover ben als toen ik begon en dit is inmiddels dikke 3 maanden geleden. Waardeloos!!!


Lopach

18 maart 2018

Duimgewricht gebroken in het buitenland. Lokale arts zendt me met spoed naar een speciale sportkliniek. Diagnose wordt na mri-scan gesteld: onmiddellijke operatie. Zorgverzekeraar Delta Lloyd zegt geen betalingsgarantie af te geven aan deze prive-kliniek. Wel aan staatsziekenhuis 40 km verderop. Spoedeisende hulp aldaar deelt mee mij de komende drie dagen niet te kunnen opereren ivm "capaciteitsproblemen" en kunnen geen garantie geven voor de dagen erna ivm ernstiger medische ongevallen dan mijn gebroken duim. Duim wordt gefixeerd met gipsverband. Volgende dag opnieuw contact met Delta Lloyd. De pijn wordt steeds erger, hele hand zwelt op, is blauw en ik maak me ernstig zorgen en slaap slecht. Dit meld ik aan DL met de toevoeging dat ik in het op hun advies doorverwezen staatsziekenhuis niet geholpen kan worden. DL gaat opnieuw overleggen en weigeren op mijn voorgestelde alternatieve oplossing in te gaan; namelijk mij laten behandelen in de prive-kliniek. DL: geldbelang.


marcel

16 maart 2018

Ik ben een aantal jaren verzekerd bij Interpolis (Zilveren kruis Achmea) Altijd keurig mijn premie betaald, en weinig gedeclareerd. In 2017 ging mijn rechter gehoor aanzienlijk achteruit. Na onderzoek bleek, dat ik een brughoektumor in mijn hoofd had. Deze was de oorzaak van de achter uitgang van het gehoor. In overleg met "Beter Horen" en op advies van deze audicien heb ik gekozen voor hoortoestellen van het merk Phonak. (Beter Horen werkt nota benen samen met Zilveren kruis) Toen er eenmaal een verzoek werd ingediend voor een bijdrage van toestellen in categorie 5, was Zilveren Kruis niet thuis. Er waren allerlei belemmeringen. Er waren net twee hoortesten uitgevoerd, maar toch moest er op mijn kosten opnieuw een hoortest worden uitgevoerd. De kans op vergoeding van de gekozen toestellen werd in een telefoongesprek eigenlijk al meteen gereduceerd naar nul. Werkelijk een onbegrijpelijke, achterlijke behandeling. Ik heb in december 2017 mijn verzekering opgezegd.