icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van zorgverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun zorgverzekering en doe er je voordeel mee.

Schrijf een review
3116 reviews

Sjan van Limpt

17 augustus 2018

Amateurs inderdaad. Toezegging via klantenservice dat ik iets vergoed krijg. Paar keer zelfs gebeld voor de zekerheid want we hadden het al een keer meegemaakt dat we verkeerde informatie kregen via klantenservice (telefonistes noem ik ze voortaan). En daar achteraan moesten. Vervolgens toch niet vergoed krijgen??? Onze klantenservice mag daar niet over beslissen! Hallo?????? Wij gaan procederen.


Leo

11 augustus 2018

komt snel met incassokosten zonder je vooraf te waarschuwen, omslachtige en langdurige verwerkingstijd declaraties


aria

7 augustus 2018

Voordat zorgverzekering afsluit beloven ze veel over vergoedingen en alles is duidelijk maar in praktijk kom veel kleine letters boven en zeggen ze je hebt hier en daar niet gezien , welke heel moeilijk te vinden is op hun website, dus hun info over vergoedingen zijn ,,onjuist,,ingewikkeld..verwarrend en daardoor maak men onjuiste keuze. ze bedonderen mensen met heel vriendelijk en fijne manier .


Mehmet

3 augustus 2018

Zeer slecht, komen afspraken niet na, ben in de steekgelaten zorg in buiten land, geen t111 formulier gekregen, 10x contact, steeds maar te hoten krijgen nu gaan we in orde maken helaas paar honderden euros lichter en 150 premie per maand maar betalen, vgz moet schamen mensen in buiteland steek laten


Ron

26 juli 2018

Dez lui gaan over het advies van de specialist heen en laten hun klanten gewoonweg met pijn door het leven gaan. Het interesseert ze geen ene sodemieter hoe iemand door het leven moet als het voor deze maatschappij (en al die anderen) maar geld oplevert. Onze gezondheidzorg behoort tot de beste van de wereld, behalve als er voor betaald mag worden krijg je niet de zorg of het medicijn die nodig is.