icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Reviews van zorgverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun zorgverzekering en doe er je voordeel mee.

Schrijf een review
3407 reviews

N.R

16 oktober 2019

Ben tevrden met DSW en al jaren klant. Maar ik had laatst een beel afspraak van 3 minuten. En daar kreeg een rekening van 245euro eigen risico. Dit vond ik belachelijk...


TBR

14 oktober 2019

Dit is geen verzekering, er wordt gewoon niets vergoedt! Betaal je bijv. 120€ (p.j) voor een aanvullende verzekering, dan is dat ook meteen het maximale bedrag wat er wordt vergoed.


Hugo

14 oktober 2019

Als je er van houd om van kastje naar de muur te worden gestuurd ben je hier aan t goede adres! Sturen totaal onleesbare declaraties. Als ze niet , en dit zelfs toegeven, weigeren ze een juiste te sturen. De een kan de factuur niet specificeren ivm met privacy de ander leest t gewoon voor. (Niks privacy dus) Declaraties van 250€ voor een telefoongesprek met t ziekenhuis van (echt waar) 2 minuten, zonder enige inhoud. Univé vind t allemaal normaal, de vruchten plukken zij zelf wel! BAH! Deze zorgverzekeraar werkt hogere zorgkosten in de hand, is niet transparant naar de klant en al helemaal niet daadkrachtig. NIET AAN BEGINNEN. Kijk ook goed welke verzekeraars hier allemaal verder onder vallen zoals VGZ. Kijk verder maar wordt er geen klant!


Samantha

12 oktober 2019

Hele slechte service. Bij het afsluiten van de verzekering werd mij verzekerd dat mijn eigen risico maandelijks afbetaald kon worden, dit bleek achteraf niet het geval. Verder wilde ik na een maand een aanvullende verzekering toevoegen, dit bleek ook niet meer mogelijk, niet erg flexibel dus... ook had ik een keer onvoldoende geld op mijn rekening voor de premie, waarna ik direct een vrij dreigende brief in de bus kreeg.. bij vorige verzekeringen werd gewoon nog een keer geprobeerd. Een beetje overdreven als je het mij vraagt. Al om al, een waardeloze verzekeraar.


Ogen laseren

10 oktober 2019

Het laseren van mijn ogen zou vergoed worden vanaf -10 volgens vgz , na een jaar of twee had ik de sterkte die voldeed volgens vgz -11. Na contact opgenomen te hebben met de oogchirurg kreeg ik de mededeling dat er gelaserd kan worden tot - 10 !!! Dus kan ik mijn leven lang met een bril rond lopen met glazen zo dik als jampotten !!!! Heel erg #$% !!! Vervolgens bel ik weer met vgz en wordt verwezen naar een opticien waar ik een orthopedische bril kan mag bestellen en een vergoeding kan krijgen van 80 euro !!! En bedankt !!