icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Reviews van zorgverzekeringen

Lees de ervaringen van andere consumenten met hun zorgverzekering en doe er je voordeel mee.

Schrijf een review
3310 reviews

Ka

22 mei 2019

Hele slechte zorgverzekering. Vanmorgen telefonisch gebeld minstens 15-20 min in de wachtrij en dan ook nog een hele slechte verbinding. Als ze iets op moeten zoeken wordt je weer in de wachtrij gestopt echt heel onpersoonlijk. Na 2 maanden is pas zichtbaar welke facturen je betaald hebt En zeggen ze dat ze post hebben gestuurd nooit 1 brief gezien. Zo snel het kan weg bij deze zorgverzekering En ik raad deze ook nooit aan bij vrienden. Klantenservice ook heel onpersoonlijk en niet vriendelijk. Je bent gewoon een nummer!


anoniem

21 mei 2019

Ik heb een gemeentepakket. Twee declaraties zouden niet vergoed worden (terwijl ik die normaal wel vergoed krijg), toen ik belde kreeg ik te horen dat ze het moest uitzoeken en dat ik binnen tien(!) dagen teruggebeld zou worden, na elf dagen was ik nog niet teruggebeld dus heb ik maar weer gebel. Toen kreeg ik te horen dat het een foutje is en dat het wel vergoed werd maar vanwege een storing kon het vijf dagen duren. Na een week nog niks.. weer gebeld.. toen kreeg ik te horen dat het overgemaakt is, na een paar dagen stond het er niet op dus toen WEER gebeld, toen kreeg ik te horen die mevr dat niet had mogen zeggen want het was nog niet overgemaakt en zou dat nu meteen doen. Dit was vorige maand. En nu deze maand weer al drie keer moeten bellen waarvan 1 keer de belofte dat ik binnen een paar minuten teruggebeld zou worden en dat is nooit gebeurd, dus weer gebeld, nu was een storing (ik gelofo het bijna niet meer) en het zou dus volgende week worden.


peter

21 mei 2019

slechte service komen afspraken niet naar je krijgt als digitaal dus ook geen zorg pas, voor een bril kan je alleen maar bij eye wish antwoord van Anderzorg is zo kunnen we de premie laag houden terecht , als je buiten europa gaat reizen geven ze geen E111 formulier af , iedere andere zorgverzekeraar raad dit zelfs aan, behalve Anderzorg, menzis en Hema maar dit is 1 verzekering maatschappij .


Sva

20 mei 2019

Slechte bereikbaarheid en erg onvriendelijke klantenservice. Totaal niet klantvriendelijk gericht!


Thom

16 mei 2019

Lid sinds 1 jan. 2006 bij ONVZ. Eerst met basis + Topfit en later met basis + Superfit. ONVZ heeft bij mij een enorm krediet opgebouwd in de loop der tijd en het feit dat de declaratieafhandeling nu iets langer duurt dan voorheen accepteer ik derhalve zonder te morgen. (ONVZ kan bij mij niet zo snel kapot...)