icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een a.s.r. zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van a.s.r.. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende a.s.r.-verzekering.

Contactgegevens a.s.r.

a.s.r. zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van a.s.r. vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een a.s.r. zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ontvang het laatste zorgnieuws

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgCoach. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgCoach

Zorg - ZorgAlert - Default

Over a.s.r. zorgverzekering

De ASR verzekeringsgroep ontstond in 1997 nadat het concern Stad Rotterdam, Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse overnam. De naam ASR (tegenwoordig a.s.r.) is een samenvoeging van Amersfoortse en Stad Rotterdam. In 2000 nam de Fortis groep de ASR Verzekeringsgroep over. Sinds oktober 2008 is ASR (door de nationalisatie van Fortis) in handen van de Nederlandse staat. Online verzekeraar Ditzo maakt onderdeel uit van de ASR verzekeringsgroep.