! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Alle artikelen

Artikelen binnen Keuzeadvies

Kies de beste zorgverzekering

Zorg - Beoordeel Verzekeraar

Beoordeel je zorgverzekeraar

Wij zijn benieuwd naar je ervaringen met jouw zorgverzekeraar. Schrijf een review en help daarmee anderen. | Laat je review achter

Waarom krijg jij de beste zorg bij de Consumentenbond?

Wij maken zorgverzekeringen helder en inzichtelijk via onze Zorgvergelijker. Vergelijk zorgverzekeringen en krijg een compleet overzicht van alle zorgverzekeringen met de best passende polis én een scherpe premie. Naast advies voor je polis, checken wij bovendien de kwaliteit van je zorgverzekeraar. Kom je er niet uit met de vergelijker? Onze zorgexperts zitten voor je klaar, online via chat, e-mail en telefonisch. 

Sandra Mul

Sandra Mul , Expert Geld & Verzekering Bijgewerkt op:10 september 2020

Zorg - Vergelijker

Waarom je bij de Consumentenbond écht goed zit? Dat vertellen we hier:

Wij vinden dat iedereen de beste zorg verdient. Zo zorgen wij er onder andere voor dat kosten in de zorg transparanter worden of dat je je polis in een keer begrijpt. En dat je de scherpste premie betaalt. Wil jij de beste zorgverzekering voor jou en je gezin? Met onze Zorgvergelijker vind je eenvoudig een zorgverzekering die bij je past.

Wij maken zorgverzekeringen helder en inzichtelijk via onze Zorgvergelijker

Zorgverzekeringen kun je gemakkelijk zelf vergelijken via onze Zorgvergelijker. Door de 4 stappen in te vullen vind je makkelijk de beste zorgverzekering voor jou (en je gezin). En of je nu achter de computer zit of in de trein, je kunt je zorgverzekering vergelijken, waar je ook bent! Hierdoor krijg je een vergelijk van verzekeringen waar je echt wat aan hebt.

Steun de Consumentenbond

De Consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar de voorwaarden en premies van zorgverzekeringen. Zo helpen we jou bij het maken van de juiste keuze. Jij kunt bijdragen door lid te worden.

Word lid

Zorg - Steun Word Lid

Compleet overzicht van alle zorgverzekeringen

Wij beoordelen ruim 30 zorgverzekeraars op premie, dekking en voorwaarden. Vergelijk de zorgverzekeringen en krijg een echt compleet en onafhankelijk overzicht.

Wij geven je de best passende polis én een scherpe premie

Via onze Zorgvergelijker vergelijk je in 4 stappen alle zorgverzekeringen. Je geeft aan of je aanvullende verzekeringen nodig hebt. Denk aan fysiotherapie, een nieuwe bril of lenzen of extra tandartskosten. Daarna kun je polissen vergelijken. Je ziet of je nog goed zit bij je huidige verzekeraar, of beter kunt overstappen.

Niet alleen advies voor je polis, maar wij checken ook de kwaliteit van je zorgverzekeraar.

We vergelijken polissen niet alleen op een scherpe premie maar we kijken ook naar de kwaliteit van de zorgverzekeraar. De producten en diensten worden uitgebreid getest en krijgen een kwaliteitsoordeel.

Ons oordeel is opgebouwd uit 3 onderdelen:

  • De dekking van de polis (weegt mee voor 60%).
  • De service van de zorgverzekeraar (klanttevredenheid, weegt mee voor 30%).
  • Zorginkoop (duidelijkheid over contractering, weegt mee voor 10%).

Onze zorgexperts zitten voor je klaar

Kom je er niet uit of wil je meer informatie over je zorgpolis? Dan zijn we ook via chat, e-mail en telefonisch bereikbaar. En maak ook gebruik van onze community.

Van de Consumentenbond, dus écht onafhankelijk

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Wij werken samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Samen staan we sterker en weten we meer. Wij zijn het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten.

Nu weet je waarom je bij de Consumentenbond écht goed zit, ook voor de beste zorg voor jou.

Artikelen binnen Keuzeadvies

Alle artikelen

Artikelen binnen Keuzeadvies

Kies de beste zorgverzekering