icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud
Zorg - Beoordeel Verzekeraar

Beoordeel je zorgverzekeraar

Wij zijn benieuwd naar je ervaringen met jouw zorgverzekeraar. Schrijf een review en help daarmee anderen.
| Laat je review achter

Waarom zorg vergelijken bij de Consumentenbond?

Wij maken zorgverzekeringen helder en inzichtelijk via onze Zorgvergelijker. Geef je zorgwensen door en krijg een overzicht van de best passende zorgverzekeringen. Naast advies voor je polis, checken wij bovendien de kwaliteit van je zorgverzekeraar. Kom je er niet uit met de Zorgvergelijker? Onze zorgexperts zitten telefoninsch en via e-mail voor je klaar. 
Sandra Mul

Sandra Mul , Expert Geld & Verzekering Bijgewerkt op: 10 november 2022

Zorg - Vergelijker - Default

Waarom zit je écht goed bij de Consumentenbond?

Wij vinden dat iedereen de beste zorg verdient. Zo zorgen wij er onder andere voor dat kosten in de zorg transparanter worden of dat je je polis in 1 keer begrijpt. En dat je de scherpste premie betaalt. Wil jij de beste zorgverzekering? Met onze Zorgvergelijker vind je eenvoudig een zorgverzekering die bij je past.

De Zorgvergelijker: helder en inzichtelijk

Zorgverzekeringen kun je gemakkelijk zelf vergelijken via onze Zorgvergelijker. In een paar stappen vind je makkelijk de beste zorgverzekering voor jou (en je gezin). En of je nu achter de computer zit of in de trein, je kunt je zorgverzekering vergelijken, waar je ook bent! Hierdoor krijg je een vergelijking van verzekeringen waar je echt wat aan hebt.

Ruim aanbod zorgverzekeraars

Wij beoordelen ruim 30 zorgverzekeraars op premie, dekking en voorwaarden. Vergelijk de zorgverzekeringen en krijg een onafhankelijk overzicht van polissen die aansluiten bij je wensen.

De best passende polis én een scherpe premie

Via onze Zorgvergelijker vergelijk je zorgverzekeringen in enkele stappen. Je geeft aan of je je eigen risico wil verhogen en of je aanvullende dekkingen nodig hebt. Denk aan fysiotherapie, een nieuwe bril of lenzen of vergoeding voor tandartskosten. Daarna kun je polissen vergelijken. Je ziet of je nog goed zit bij je huidige verzekeraar, of beter kunt overstappen.

Wij checken ook de kwaliteit van je zorgverzekeraar

We vergelijken polissen niet alleen op premie, maar we kijken ook naar de kwaliteit van de zorgverzekeraar. De producten en diensten worden uitgebreid getest en krijgen een kwaliteitsoordeel.

Ons oordeel is opgebouwd uit 3 onderdelen:

  • De dekking van de polis (weegt mee voor 60%).
  • De service van de zorgverzekeraar (klanttevredenheid, weegt mee voor 30%).
  • Zorginkoop (duidelijkheid over contractering, weegt mee voor 10%).

Onze zorgexperts zitten voor je klaar

Kom je er niet uit of wil je meer informatie over je zorgpolis? Dan zijn we ook via e-mail en telefonisch bereikbaar. 

Echt onafhankelijk

Wij zijn een vereniging zonder winstoogmerk. Voor het grootste deel worden wij gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Samen met consumenten werken wij aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Want, samen staan we sterker en weten we meer. Wij zijn het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten.

Nu weet je waarom je bij de Consumentenbond écht goed zit. Ook voor de beste zorgverzekering voor jou.

KADER ZORG E-MAILS