icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Alle artikelen

Artikelen binnen Keuzeadvies

Kies de beste zorgverzekering

Waarom krijg jij de beste zorg bij de Consumentenbond?

Wij maken zorgverzekeringen helder en inzichtelijk via onze Zorgvergelijker. Vergelijk zorgverzekeringen en krijg een compleet overzicht van alle zorgverzekeringen met de best passende polis én een scherpe premie. Naast advies voor je polis, checken wij bovendien de kwaliteit van je zorgverzekeraar. Kom je er niet uit met de vergelijker? Onze zorgexperts zitten voor je klaar, online via chat, e-mail en telefonisch. 

Sandra Mul

Sandra Mul , Expert Geld & Verzekering Bijgewerkt op:20 september 2019

zorgbeeldvergelijker_op_ipad_maat

Waarom je bij de Consumentenbond écht goed zit? Dat vertellen we hier:

Wij vinden dat iedereen de beste zorg verdient. Zo zorgen wij er onder andere voor dat kosten in de zorg transparanter worden of dat je je polis in een keer begrijpt. En dat je de scherpste premie betaalt. Wil jij in 2019 de beste zorgverzekering voor jou en je gezin? Bij ons zie je precies wat er volgend jaar in je basisverzekering zit en wat je nog aanvullend kan verzekeren.

Wij maken zorgverzekeringen helder en inzichtelijk via onze Zorgvergelijker

Zorgverzekeringen kun je gemakkelijk zelf vergelijken via onze Zorgvergelijker. Door de 4 stappen in te vullen vind je makkelijk de beste zorgverzekering voor jou (en je gezin). En of je nu achter de computer zit of in de trein, je kunt je zorgverzekering vergelijken, waar je ook bent! Hierdoor krijg je een vergelijk van verzekeringen waar je echt wat aan hebt.

Steun de Consumentenbond

De Consumentenbond doet regelmatig onderzoek naar de voorwaarden en premies van zorgverzekeringen. Zo helpen we jou bij het maken van de juiste keuze. Jij kunt bijdragen door lid te worden.

Word lid

Compleet overzicht van alle zorgverzekeringen

Wij beoordelen ruim 30 zorgverzekeraars op premie, dekking en voorwaarden. Vergelijk de zorgverzekeringen en krijg een echt compleet en onafhankelijk overzicht.

Wij geven je de best passende polis én een scherpe premie

Via onze Zorgvergelijker loop je via 4 stappen door het vergelijkingsproces voor je zorgverzekering. Je kunt kijken of je, op basis van de zorg die je denkt nodig te hebben in 2019 aanvullende verzekeringen nodig hebt. Denk aan fysiotherapie, een nieuwe bril of lenzen of extra tandartskosten. Vervolgens kan je polissen vergelijken en zien of je nog goed zit bij je huidige verzekeraar, of dat het loont over te stappen.

Niet alleen advies voor je polis, maar wij checken ook de kwaliteit van je zorgverzekeraar.

We vergelijken polissen niet alleen op een scherpe premie maar we kijken ook naar de kwaliteit van de zorgverzekeraar. De producten en diensten worden uitgebreid getest en krijgen een kwaliteitsoordeel.

Ons oordeel is opgebouwd uit 3 onderdelen:

  • De dekking van de polis (weegt mee voor 60%).
  • De service van de zorgverzekeraar (klanttevredenheid, weegt mee voor 30%).
  • Zorginkoop (duidelijkheid over contractering, weegt mee voor 10%).

Onze zorgexperts zitten voor je klaar

Kom je er niet uit of wil je meer informatie over je zorgpolis? Dan zijn we ook via chat, e-mail en telefonisch bereikbaar. En maak ook gebruik van onze community.

Van de Consumentenbond, dus écht onafhankelijk

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Wij werken samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Samen staan we sterker en weten we meer. Wij zijn het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten.

Nu weet je waarom je bij de Consumentenbond écht goed zit, ook voor de beste zorg voor jou. 

Meer zorgnieuws?

Als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert van de Consumentenbond en we houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorgalet Ipad met bol 1200x800

Artikelen binnen Keuzeadvies

Alle artikelen

Artikelen binnen Keuzeadvies

Kies de beste zorgverzekering