icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
 • Zorgverzekering vergelijken 2024

Tussentijds overstappen van zorgverzekering

In uitzonderlijke situaties kun je tijdens het jaar een nieuwe zorgverzekering kiezen. Bijvoorbeeld als je 18 wordt of uit het buitenland komt. Bij sommige verzekeraars kun je onder voorwaarden een aanvullende polis aanpassen tijdens het lopende verzekeringsjaar. Wat de beste zorgverzekering is, verschilt per persoon. 

E-mailreeks zorg

Gelden eerdergenoemde uitzonderingen niet voor jou? Dan is het op dit moment niet mogelijk om over te stappen van zorgverzekering in onze Zorgvergelijker. Je kunt je wel aanmelden voor onze gratis e-mails. Hiermee houden we je op de hoogte van nieuws over zorgverzekeringen en andere onderwerpen.

Meld je aan

Goed om te weten

 • Zorgverzekering 2024: wat verandert er

  Wat verandert in 2024 aan de zorgverzekering, hoe hoog is komend jaar de verwachte zorgpremie en hoeveel bedraagt het verplichte eigen risico? Wij vertellen het je.

  Lees er meer over

Nieuws

 • verpleger-ziekenhuis
  9 apr.

  Veelgestelde vragen over omzetplafonds

  Wat houdt een omzetplafond precies in? En hoe kun je voorkomen dat je ermee te maken krijgt? Veelgestelde vragen op een rijtje.
 • Zorgpremies onderzoek
  Nieuws | 13 nov.

  Hogere zorgpremies en minder restitutiepolissen in 2024

  De zorgpremies voor de verzekeringen van 2024 zijn bekend. Elke verzekeraar verhoogt zijn premies voor de basisverzekering. Verder valt op dat er minder restitutiepolissen zijn.
 • actie zorg
  10 nov.

  Zorgverzekeraars moeten beter informeren

  Als je kiest voor een zorgverzekering, wil je later in het jaar niet voor verrassingen komen te staan. Helaas is niet altijd duidelijk met welke zorgverleners de verzekeraar contracten heeft. Dat kan beter.

Wij hebben het beste met je voor

Het gebruik van de Zorgvergelijker is gratis. Je kunt vaak ook direct afsluiten. Hiervoor maken wij afspraken met verzekeraars. Wij ontvangen een vergoeding als de verzekering via onze Zorgvergelijker wordt aangevraagd. Deze gebruiken wij om bedrijven en overheid scherp te houden. En te vechten voor verbetering van de zorgmarkt.

Lees meer

zorgteam