icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Overweeg je een Kettlitz Wulfse zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Kettlitz Wulfse. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Kettlitz Wulfse-verzekering.

Meer zorgnieuws?

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorgalet Ipad met bol 1200x800

Contactgegevens Kettlitz Wulfse

 • Telefoonnummer:
  (030) 603 4444
 • E-mail:
 • Website:
  http://particulier.kettlitz-wulfse.nl/
 • Adres:

  Postbus 310
  3430 AH Nieuwegein

Kettlitz Wulfse zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Kettlitz Wulfse vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Kettlitz Wulfse zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Kettlitz Wulfse zorgverzekering.

Over Kettlitz Wulfse zorgverzekering

Kettlitz Wulfse Verzekeringen  is een middelgrote onafhankelijke assurantiemakelaar. Al meer dan 120 jaar bieden wij aantrekkelijke assurantieprogramma's voor een concurrerende prijs en tegen uitstekende condities. Met veel werkgevers komen wij voor ziektekosten een interessante collectieve premiestelling overeen. Op die manier bespaart u premie op een ziektekostenverzekering met een uitstekende dekking. Direct contact met onze relaties en korte communicatielijnen vinden wij belangrijk.