icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Bewuzt zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Bewuzt. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Bewuzt-verzekering.

Contactgegevens Bewuzt

 • Telefoonnummer:
  (088) 131 01 39
 • Website:
  https://www.bewuzt.nl/
 • Adres:

  Postbus 25150
  5600 RS Eindhoven

Bewuzt zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Bewuzt vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Bewuzt zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ontvang het laatste zorgnieuws

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan  aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

 

Zorg - ZorgAlert - Default

Over Bewuzt zorgverzekering

Bewuzt biedt je een basisverzekering voor een scherpe premie. Wil je dit aanvullen met een vergoeding voor tandartszorg, fysiotherapie of buitenland? Dat kan met onze drie betaalbare aanvullende opties. Geen uitgebreide totaalpakketten dus. En maak je geen gebruik van deze aanvullende opties, dan kun je No-claim korting opbouwen die kan oplopen tot 40%.