icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Dit zijn wij

Al 70 jaar onafhankelijk en betrouwbaar

Samen met consumenten bepalen we wat we onderzoeken, publiceren en adviseren. Dit doen we zonder invloed van bedrijven of de overheid. In tegenstelling tot andere partijen, ontvangen wij geen beloning voor het testen van een product of dienst. Je krijgt dus altijd eerlijke informatie. Dit onderscheidt ons.

We komen in actie voor jou

Met steun van leden zetten we ons dagelijks in voor de verbetering en bescherming van jouw rechten. Dat doen we op allerlei terreinen. Van financiën tot zorg, van elektronica tot privacy en van reizen tot voeding. En als jouw rechten worden bedreigd komen we samen in actie.

Irene la Faille, Expert Woning & Huishouden

Irene la Faille expert 200x200"Met veel plezier zet ik me elke dag in om jou de juiste aankoopbeslissing te laten nemen. Met de consument en de bijbehorende gebruikscontext in het hoofd, test ik producten. Om je zo te laten zien wat je beter wél of níet kunt kiezen. En ik schrijf concrete tips om je op weg te helpen."

Suzanne (40) uit Grou, lid

"Tests zijn goed en informatief. Website is informatief en het magazine ook. Ik “vaar” op de Consumentenbond. Niet dat ik alleen maar “beste koop”-producten koop, maar wel dat jullie me helpen kiezen, helpen met waarop ik moet letten bij diverse producten."