icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Archief Hogedrukreinigers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Hogedrukreinigers.


2018

4 juni 2018

Gereedschap huren

Bouwmarkten en andere bedrijven verhuren gereedschap. Wij zochten uit wat het ongeveer kost en waar je op moet letten.

2017

Eerste indruk | 5 september 2017

Kärcher Outdoor Cleaner

Kärcher introduceerde in het voorjaar van 2017 een mobiele lagedrukreiniger. Hiermee kun je op een locatie waar je geen tuinslang aan kan sluiten toch met water spuiten. Handig voor het afspoelen van vieze schoenen, een vieze fiets die achterin de auto moet, een boot of caravan.

7 april 2017

Hoe wij hogedrukreinigers testen

Wij testen hogedrukreinigers op hun schoonmaakprestatie, gebruiksgemak, waterverbruik en levensduur.

3 april 2017

Hulpstukken en accessoires voor de hogedrukreiniger

Een hogedrukreiniger is voor veel toepassingen buitenshuis geschikt, maar het is belangrijk om voor een klus het juiste hulpstuk te gebruiken en er verstandig mee om te gaan.

2016

Nieuws | 24 maart 2016

A-merk tuinartikelen het goedkoopst bij Hornbach

De prijzen die winkels rekenen voor A-merk tuinartikelen verschillen weinig van elkaar. Maar waar er verschillen zijn, kunnen die flink oplopen. Dit blijkt uit een prijspeiling van de Consumentenbond.

29 februari 2016

Goedkoopste winkels voor tuinartikelen

Een grasmaaier, heggenschaar of bladblazer kun je natuurlijk in het tuincentrum kopen, of in de bouwmarkt. Maar steeds vaker kan het ook vanuit de luie stoel, online dus. Bij wie ben je het goedkoopst uit?

Nieuws | 25 februari 2016

Videoreportage Huishoudbeurs

Onderzoeker Irene la Faille neemt ons mee in de wondere wereld van de Huishoudbeurs 2016.

8 februari 2016

De Geschillencommissie

Heb je na vier weken nog geen reactie ontvangen op jouw brief? Of is je klacht niet naar tevredenheid afgehandeld? Dan kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie.

8 februari 2016

Hoe schrijf ik een klachtenbrief aan de verkoper?

Ben je in een gesprek met de verkoper niet uitgekomen? Of heb je besloten meteen een brief te schrijven? Stel dan in een brief de verkoper in gebreke vanwege niet nagekomen afspraken.

8 februari 2016

Mediation

Als onpartijdige derde brengt een mediator de communicatie (weer) op gang tussen de verschillende partijen en helpt hij partijen met de totstandkoming van een mogelijke oplossing.

8 februari 2016

Garantieverzekering

Veel winkeliers bieden bij de aankoop van elektronica, witgoed en andere kostbare producten de mogelijkheid om een verzekering af te sluiten tegen zaken die niet door wettelijke garantie worden gedekt.

8 februari 2016

Hoe kan ik het beste klagen bij de verkoper?

Ben je niet goed behandeld door een verkoper? Of houdt een bedrijf zich niet aan de afspraken? Leg dan eerst in een gesprek de klacht voor aan de verkoper.

8 februari 2016

Mijn hogedrukreiniger gaat kapot na de garantieperiode. Wat kan ik doen?

Volgens de wet heb je recht op een deugdelijk product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Als de verkoper je niet wil helpen omdat de garantie is verlopen, kun je hem aanspreken omdat het product ondeugdelijk is.

8 februari 2016

Wat kan ik het beste doen voor ik garantie bijkoop?

In sommige winkels is het mogelijk om garantie bij te kopen. De verkoper of fabrikant biedt dan zelf extra garantie aan of brengt dit onder bij een verzekeringsmaatschappij (verzekerde garantie).

8 februari 2016

Mijn hogedrukreiniger gaat kapot binnen de garantieperiode. Wat kan ik doen?

Je hebt wettelijk recht op een deugdelijk (goed) product. Dat betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die je ervan mag hebben. Gaat het product in die periode stuk, dan heb je recht op gratis reparatie of vervanging. Je moet het product wel normaal gebruikt hebben

12 januari 2016

Archief Hogedrukreinigers

Hier vind je alle eerder verschenen artikelen binnen Hogedrukreinigers.

12 januari 2016

Gebruikstips voor je hogedrukreiniger

Hoe ga je om met een hogedrukreiniger. En hoe zit het met de veiligheid? Denk bijvoorbeeld aan de harde straal en je omgeving. Wij geven graag advies over hoe je goed en veilig omgaat met hogedrukreinigers.

2015

Eerste indruk | 25 juni 2015

Mr. Ti ramenwisser

Het lappen van de ramen is voor weinig mensen een favoriete bezigheid. Nieuwe effectieve manieren om je raam te wassen bekijken we dan ook graag. Er zou 8 jaar innovatie zitten in de Mr. Ti, dat belooft wat.

2014

5 mei 2014

Reparatie of afdanken

Kleine apparaten in de prullenbak gooien is niet goed voor het milieu. Wij geven informatie over een aantal betere oplossingen.


Zoek binnen de website

Vul een zoekterm in