icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Vergelijk zorgverzekeringen via de Zorgvergelijker

Via onze Zorgvergelijker kun je  zorgverzekeringen met elkaar vergelijken op prijs en op hoe passend ze voor jouw situatie zijn. Om een goede vergelijking te maken, vragen wij naar een aantal persoonlijke zaken zoals je geslacht, leeftijd en postcode. Vervolgens kies je zelf de hoogte van je eigen risico en voor welke zorg je eventueel aanvullend verzekerd wilt zijn. Ook kun je de mate van vrije zorgkeuze bepalen en aangeven van welke zorgverleners jij het belangrijk vindt dat ze door je zorgverzekering zijn gecontracteerd. Vervolgens tonen wij de zorgverzekeringen die het beste aan jouw eisen voldoen en kun je via onze Zorgvergelijker overstappen van zorgverzekering.

Tusssentijds overstappen

Je kunt nu niet meer overstappen. Allleen bij uitzonderlijke situaties. Bijvoorbeeld als je 18 wordt, of uit het buitenland komt. Bij sommige verzekeraars kun je onder voorwaarden een aanvullende polis aanpassen tijdens het lopende verzekeringsjaar. Wat de beste zorgverzekering is, verschilt per persoon. 

Gratis e-mails zorgverzekering

Meld je aan voor onze gratis e-mails en we houden je op de hoogte van nieuws over zorgverzekeringen én andere onderwerpen.

Onze zorgexperts volgen het gehele jaar door de ontwikkelingen rondom zorg en verzekeringen. Lees meer over onze test en dienstverlening

3341 consumenten beoordelen verzekeringsvergelijkers van de Consumentenbond met gemiddeld een 8,2.