icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Photoshop Elements 11

Nieuws
|
Ieder jaar als de blaadjes van de bomen vallen, introduceert Adobe een nieuwe versie van zijn Photoshop-voor-amateurs. We hebben Elements op het moment van schrijven nog niet bekeken maar Adobe belooft al wel het een en ander: ‘sneller en makkelijker’ organiseren, bewerken en delen van foto’s door middel van grote, opvallende pictogrammen.
Andre van Zwet

Andre van Zwet , Expert Elektronica Gepubliceerd op: 12 oktober 2012

Er zijn 3 werkstanden: Snel, Met instructies en Expert. Nieuw zijn de beeldfilters Stripverhaal, Beeldroman en Pen en inkt. Een nieuw selectiegereedschap zou 'lastige' objecten (zoals een kapsel) makkelijk van een achtergrond kunnen losknippen.

De prijs van het pakket wordt waarschijnlijk €100; €150 in combinatie met Premiere Elements 11 voor videobewerking.

Vond je dit artikel interessant?

Blijf per e-mail op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Ben je ingelogd op onze website en heb je de personalisatie cookies geaccepteerd? Dan combineren we je klikgedrag met je persoonlijke gegevens. Zo ontvang je e-mails die zijn afgestemd op jouw interesses. Afmelden kan altijd. Lees ook onze privacyverklaring.