icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Financiële of juridische vragen?

Krijg onbeperkt toegang tot de juridische advieslijn, de financiële helpdesk en online informatie. Zo kom je écht een stap verder.  

 • Juridisch advies van 25 experts

 • Direct toegang tot financiële helpdesk

 • 202 juridische voorbeeldbrieven

juridisch-advies-header-nieuw-1200x800px

Direct juridisch advies

Als lid krijg je onbeperkt hulp van onze experts.
Bespaar 10%
 • Geld & Recht

  7,75per maand

  Hulp waar je écht verder mee komt. Met Geld & Recht zijn we er voor je financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Speciaal voor Geld & Recht-leden

 • Recht - Juridish Advies- Default

  Juridisch Advies

  Hoe zit het met je garantie als een product kapot gaat? Wat als je product niet geleverd wordt of je een probleem hebt bij het opzeggen van je abonnement? Wij helpen je stap voor stap met Juridisch Advies.

 • Recht - Voorbeeld Brief- Default

  Een juridische brief op maat

  Een sterke brief is een juridisch houvast. Met onze Brievenhulp helpen wij je met juridische brieven bij een klacht, verzoek of bezwaar. Met een paar korte vragen selecteren we de juiste brief voor je. Die hoef je alleen nog maar te versturen.

 • Recht - TeleAdvies- Default

  Hulp bij geldzaken

  Heb je een algemene financiële vraag over bijvoorbeeld beleggen, verzekeringen, hypotheken, belastingaangifte of schenken? Bel de Financiële Helpdesk: 070 445 45 45 (ma t/m vrij, 9:00 - 17:30). Wij staan voor je klaar en helpen je snel op weg.

 • Geld en recht_Helpdesk

  Exclusieve financiële informatie

  Ook krijg je toegang tot exclusieve financiële informatie, de financiële helpdesk en handige tips. Bijvoorbeeld over beginnen met beleggen, schenken op papier, belastingaangifte en het afsluiten van je hypotheek.

Elk jaar persoonlijk juridisch advies voor 70.000 leden

 • Douglas

  'Ik schakelde de Consumentenbond in om te helpen bij een conflict met een bedrijf over de levering van een lamp. Al met één telefoontje wist ik wat mijn rechten waren en stond ik sterker in het contact met het bedrijf. Ik heb aan de hand van de voorbeeldbrieven van de Consumentenbond een brief opgesteld en verstuurd. Kort daarna werd mijn lamp geleverd. Daar ben ik erg blij mee.'

 • sterren-groot- 1200x250px

  Onze leden beoordelen onze juridische en financiële hulp met gemiddeld een 8,4

Onze experts staan voor je klaar

 • Patricia, juridisch expert

  patricia-onderzoeker-rondjegeel‘Je hebt een probleem en weet niet wat je rechten zijn. Het is fijn om je te kunnen helpen met uiteenlopende vragen op het gebied van consumentenrecht. Ik geef je duidelijke uitleg over je rechten. Dat doe ik met plezier. Zo ga jij goed voorbereid aan de slag met het oplossen van je probleem.’  

 • Rien Meijer, Expert Geld & Verzekeringen

  rien-onderzoeker-rondjegeel‘Verzekeraars en energieleveranciers houd ik vlijmscherp in de gaten. Al 9 jaar. Zodra ze zakken in prijs kijk ik of de producten veranderen. Zo kan ik met zekerheid delen of de prijs-kwaliteitverhouding het wel echt de moeite waard maakt om over te stappen. Ik lees met liefde de kleine lettertjes, zodat jij niet voor verrassingen komt te staan.’ 

Krijg waar je recht op hebt 

Ben je ook op zoek naar onafhankelijk en eerlijk advies? Al 420.000 leden maken het mogelijk dat wij ons werk kunnen doen zonder invloed van bedrijven of overheid. Word ook lid. We hebben jouw steun hard nodig.

over-ons

Heb je nog vragen?

Bel onze klantenservice.
Bereikbaar op maandag t/m vrijdag, van 9.00 tot 17.00 uur.

070 - 445 45 45

Of check de veelgestelde vragen: