icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Zonnepanelen Collectief

Hoeveel kun jij besparen op je energierekening? Scan je huis en doe mee met het Collectief.

 • Eerlijke offerte
 • Deskundige installatie
 • €100 cashback
zonnepanelencollectief_header-zwart-1200x800px

Zonnepanelen Scan

Scan je huis en bekijk hoeveel jij kunt besparen met zonnepanelen.

Vul eerst je gegevens in

Ben je lid? Gebruik dan het e-mailadres dat hoort bij je lidmaatschap.

De Zonnepanelen Scan is een dienst van onze partner homeQgo. Als je de scan start, geef je toestemming om bovenstaande gegevens ook met homeQgo te delen. Zij gebruiken deze alleen voor de scan, versturen van offertes en uitkeren van de cashback. Lees de privacyverklaringen van homeQgo en de Consumentenbond.

Gratis scan. Je zit nergens aan vast.

Geen zin in gedoe?

Kies dan voor een goede installateur via het Zonnepanelen Collectief.

Hoe werkt het?

zonnepanelen-scan-1200x1200px

1. Offerte aanvragen

Via de online Zonnepanelen Scan bij homeQgo krijg je binnen enkele minuten een persoonlijk advies én een voorlopige offerte. In het advies houdt homeQgo rekening met jouw voorkeuren.

HomeQgo werkt sinds 2018 aan het verduurzamen van woningen. Dat doen ze met een team van experts op het gebied van bouwkunde, technologie en duurzaamheid.

We vinden dat je recht hebt op zonnepanelen op je dak zonder veel gedoe. Daarom hebben we een betrouwbare, goede partner gezocht met dezelfde overtuiging. Dat is homeQgo.

 

 • Eerlijk is eerlijk

  Samen zorgen we voor de beste deals

  Onze collectieven hebben altijd eerlijke voorwaarden en een scherpe prijs. Samen met homeQgo en hun netwerk van gecertificeerde installateurs wordt alles voor je geregeld. Het aanbod, de offerte en deskundige installatie. Jij hoeft dus niets uit te zoeken.

  Speciaal voor leden

  Het Zonnepanelen Collectief is speciaal voor leden van de Consumentenbond. Nog geen lid? Geen probleem. Als de panelen op je dak liggen en je zelf stroom opwekt, krijg je 3 maanden gratis ons Basislidmaatschap. Daarna betaal je €3,25 per maand. Het lidmaatschap is per maand opzegbaar. Wel zo eerlijk toch.

 • zonnepanelen-zwart-2_1200x800px

Veelgestelde vragen