icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

De Belastingcoach

Met tips uit de de Belastingcoach e-mailreeks ben je zelf belastingexpert en behaal je zoveel mogelijk voordeel. 

Meld je aan voor de Belastingcoach

Het hele jaar door blijf je op de hoogte van wijzigingen in het belastingstelsel. Van onze experts krijg je tips en hulpmiddelen waar je gelijk mee aan de slag kunt:

 • Aan het begin van het jaar krijg je een stappenplan voor je aangifte en een heleboel praktische tips. Daarmee betaal je zo min mogelijk belasting. 

 • De rest van het jaar houden we je op belangrijke momenten op de hoogte van belangrijke veranderingen. Denk bijvoorbeeld aan de belastingplannen die de regering op Prinsjesdag bekendmaakt. Zo sta je nooit voor verrassingen. 

In elke e-mail vind je een paar mooie tips of hulpmiddelen die voor iedereen toegankelijk zijn. En met het lidmaatschap Geld & Recht of Volledig & Vertrouwd heb je toegang tot álle informatie.

We gebruiken je e-mailadres alleen voor het versturen van de Belastingcoach. Maximaal 9 x per jaar. Afmelden kan in de e-mail zelf. Lees onze privacyverklaring voor meer informatie.

Ook interessant:

 • belastingaangifte-tips

  Checklist belastingaangifte doen

  Hoe kun je de belastingaangifte het beste aanpakken? Wij geven tips.

 • checklist-belastingaangifte_1200x800px

  Aftrekposten

  De meeste aftrekposten staan niet vooraf ingevuld in de aangifte inkomstenbelasting. Bekijk zelf wat er voor je te winnen valt als je belastingaangifte doet. 

 • verdeling-aftrekposten_1200x800px

  De optimale verdeling

  Partners mogen bij bepaalde inkomsten, aftrekposten en het vermogen zelf bepalen wie wélk deel daarvan aangeeft in de aangifte.

Onafhankelijk en sterk

Samen met onze leden bepalen we wat we belangrijk vinden om te testen, te onderzoeken en te adviseren. Dus zonder invloed van bedrijven of de overheid. Zo krijg jij altijd eerlijke informatie. Al jarenlang.