! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Opstalverzekering

Laatste update van de test: 27 september 2021

Storm, waterschade, een fikse woningbrand… Je wilt er niet aan denken, maar je moet wél maatregelen nemen. Wij helpen met de beste opstalverzekering.

Vergelijk verzekeringen

  Nieuw & interessant

  • asbest-verwijderen-platen
   8 sep.

   Opstalverzekering en asbestschade

   Is je huis gebouwd vóór 1994? Dan is er mogelijk asbest gebruikt. Bij brand- of stormschade is het dan belangrijk dat je verzekeraar alle kosten vergoedt.
  • overstroming-straat-huizen
   Nieuws | 10 aug.

   Overstroming steeds vaker gedekt

   Schade door overstromingen wordt door een groeiend aantal woonverzekeraars vergoed. De meeste beperken zich daarbij wel tot overstromingen van zogenoemde niet-primaire waterkeringen, zoals die van de Geul en de Gulp in Zuid-Limburg.
  • Artikel blauwe of zwarte panelen
   5 aug.

   Verzeker je zonnepanelen

   Zonnepanelen vallen onder de dekking van je opstalverzekering. Waar moet je op letten als je je zonnepanelen wilt verzekeren?
  • woonhuisschade
   Nieuws | 15 apr.

   Twee woonhuisverzekeringen zijn Beste uit de Test

   Bij de woonhuis- of opstalverzekeringen kwamen er deze keer twee als Beste uit de Test: de Woonhuisverzekering Maatwerk All-in van Nationale-Nederlanden en de Woonhuisverzekering Super Uitgebreid van Vereniging Eigen Huis (VEH) scoorden allebei een 8,7.
  • reaal
   Nieuws | 15 sep.

   Reaal verdwijnt per 1 november

   De verzekeringen van Reaal verdwijnen per 1 november 2020 uit onze vergelijkers. Reaal verkoopt vanaf dan geen nieuwe schadeverzekeringen meer.
  • inboedelverzekering
   15 apr.

   Over onze test & dienstverlening

   Wij vergelijken de premies en voorwaarden van bijna alle inboedel- en opstalverzekeringen. Verder helpen we je de juiste verzekering(en) te kiezen.

  Hulp nodig of vragen?

  Wat is het verschil tussen een opstalverzekering en een inboedelverzekering? En zijn er nog andere bespaartips voor deze verzekering? Stel je vraag op het forum of deel zelf je kennis en ervaring.

   

  Naar het forum