icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Geschikte browsers

Er zijn veel internetbrowsers waarmee je onze website kunt bekijken; we zijn graag voor veel mensen bereikbaar. Van de meestgebruikte browsers controleren we regelmatig of de website goed verschijnt op het scherm en of alles optimaal werkt.

Bijgewerkt op: 18 september 2019

Verouderde versie van je browser?

Krijg je de melding 'Je browser is verouderd.' te zien als je onze website bezoekt? Dan gebruik je waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund, ongeacht welke versie. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge.

Voor andere type browsers raden wij je aan om over te schakelen naar een nieuwere versie. Met het bijwerken van je browser naar een nieuwere versie werken websites niet alleen beter, je bent ook nog beter beveiligd. Overstappen naar een andere browser kan natuurlijk ook.

Download eenvoudig de nieuwste versie van je favoriete browser; de meestgebruikte zijn: 

Wil je meer weten over het belang van een bijgewerkte browser? Lees dan ook ons artikel over de beste browser voor je computer.

Artikelen binnen Website