Duurzame voeding raakt in

Rosa Rolvink , Expert Voeding & Gezondheid Gepubliceerd op: 24 januari 2012
Bij biologische voeding zijn vooral zuivel, vleeswaren en eieren populair, zo blijkt uit de halfjaarcijfers van het LEI, onderdeel van Wageningen Universiteit. Nederlandse supermarkten hebben onlangs de ambitie uitgesproken in 2020 alleen nog duurzaam vlees te verkopen.
Meer nieuws
-
Nieuws | 21 december 2021
Alcoholfabrikanten moeten transparant zijn over hun producten -
Nieuws | 9 december 2021
Kruidenmixen: weinig kruiden, veel goedkope vulling -
Nieuws | 3 juni 2021
Grote verschillen in supermarkthummus
Nieuw & interessant
- 9 mei.
Geproefd: Vegan ei-vervangers
Met een ei-vervanger maak je roerei of een omelet zonder eieren. Wij probeerden 2 merken. Zijn deze veganistische baksels net zo lekker als een echt roerei? En hoe zit het met de prijs? - 25 apr.
Mager gehakt toch niet zo mager
Mager gehakt uit de supermarkt is veel vetter dan je zou denken. Dat blijkt uit onze steekproef onder supermarktgehakt. - 5 apr.
Geproefd: Vegetarische Vissticks
Smaken vegetarische vissticks naar vis? En zijn ze een goede vervanger als het gaat om voedingswaarde? Wij proefden Iglo’s Vegetarische Vissticks. - Test | 29 mrt.
Test aardbeienspread
Fruitspread is niet hetzelfde als jam. Wij testten 19 aardbeienspreads op smaak, gezondheid en duurzaamheid. Welke is de beste?