Duurzame voeding raakt in

Thomas Cammelbeeck Expert voeding & gezondheidGepubliceerd op:24 januari 2012
Bij biologische voeding zijn vooral zuivel, vleeswaren en eieren populair, zo blijkt uit de halfjaarcijfers van het LEI, onderdeel van Wageningen Universiteit. Nederlandse supermarkten hebben onlangs de ambitie uitgesproken in 2020 alleen nog duurzaam vlees te verkopen.
Populaire artikelen

De beste kipfilet
Kipfilet lijkt gezond. Het is mager vlees en eiwitrijk. En het is makkelijk voor op de boterham. Maar wat krijg je eigenlijk echt op je bord?

De beste tomatensoep
In de supermarkt is er een enorme keuze aan kant-en-klare soepen: zakken, in blik of uit de koeling. Helaas zijn ze bijna allemaal vrij zout. Welke tomatensoep is het best?

Duurzamere opties voor duur rundergehakt
De prijzen van rundgehakt zijn flink gestegen. Wat koop je dan? Er zijn alternatieven die goedkoper zijn. En soms ook gezonder en duurzamer.

Test gezondste roggebrood
In rogge zit veel meer vezels dan in tarwe. Maar let op, in roggebrood zit vaak minder rogge dan je denkt. Wij helpen je de echte vezelbom van puur rogge te kiezen.