icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Nationale-Nederlanden:
Kom over de brug!

Nationale-Nederlanden is een van de verzekeraars die veel woekerpolissen heeft verkocht, maar gedupeerde klanten veel te weinig compensatie heeft betaald. Wij komen op voor de belangen van gedupeerde klanten.

 

Deel je steun via:

Vul een geldige naam in

Vul een geldig e-mailadres in.

Ja, ik wil graag op de hoogte blijven van deze actie

Collectieve rechtszaak Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden heeft tussen eind jaren tachtig en begin van deze eeuw meer dan een half miljoen consumenten gedupeerd met een woekerpolis. Nationale-Nederlanden heeft stiekem kosten en een torenhoge overlijdensrisicopremie in rekening gebracht. De Consumentenbond vindt dat Nationale-Nederlanden deze kosten aan consumenten moet terugbetalen.

De Consumentenbond voert een rechtszaak tegen Nationale-Nederlanden om af te dwingen dat consumenten een redelijke compensatie krijgen. Dat is tot nu tot niet gebeurd: de bestaande compensatieregeling is volstrekt ontoereikend.

Het gaat om de woekerpolissen genaamd:

  • Flexibel Verzekerd Beleggen
  • Bedrijfs Effect Sparen
  • ING Bank Privé Pensioenplan
  • ING Bank Bedrijfsspaarpolis
  • ING Bank Flexibel Spaarplan

​De Consumentenbond voert een zogenoemde collectieve rechtszaak. Dat is een rechtszaak waarbij een belangenorganisatie opkomt voor de gelijksoortige en gemeenschappelijke belangen van alle gedupeerden. Bij een collectieve rechtszaak hoeven niet alle gedupeerden zelf een rechtszaak te voeren.

Lees meer over onze collectieve rechtszaak

nationale-nederlanden-vlag