icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Bespaar met het Energiecollectief |

Schrijf je nu in

Energiecollectief icon

De beste bloeddrukmeter

In juli 2015 testten wij 12 goed verkochte bloeddrukmeters. Eén merk springt eruit is Beste Koop én Beste uit de Test. De meters van dit merk scoorden veel beter dan de rest. Fijn is dat de Beste uit de Test niet de duurste bloeddrukmeter is.

Bart Lucassen
Bart Lucassen

Expert Woning & Huishouden


De best geteste bloeddrukmeter

Lees alles over de geteste bloeddrukmeters, kooptips, Beste uit de Test en Beste Koop. Bekijk de testresultaten (alleen voor leden). Geen lid? Maak kennis met de Consumentenbond en krijg direct toegang. 

Bekijk de testresultaten
 • BesteDetail-Blooddrukmeters-kleur

  Beste uit de Test

  Vanaf € 66,75

  Testoordeel 8,0

  6 reviews

 • BesteDetail-Blooddrukmeters-kleur

  Beste Koop

  Vanaf € 48,90

  Testoordeel 7,5

  1 review

Bloeddrukmeters onafhankelijk getest

Top 3 aandachtspunten uit de bloeddrukmetertest

 1. Prijs: De prijzen lopen uiteen van ruim €30 tot ruim €100. Maar een goede bloeddrukmeter hoeft niet duur te zijn.
 2. Gebruiksgemak: 1 merk wint het van alle andere.
 3. Data exporteren naar smartphone of pc: Een aantal bloeddrukmeters werkt met een smartphone-app of via de pc. Maar dat is niet altijd makkelijker.

Beste bloeddrukmeter

De Beste uit de Test bloeddrukmeter heeft een 8,0 als testoordeel. De Beste Koop is €15 goedkoper. Weten welke bloeddrukmeters het beste scoren? Bekijk de testresultaten

Bloeddruk meten via de smartphone

Bij sommige bloeddrukmeters kun je de meetwaarden exporteren naar een smartphone-app. Anderen kun je aansluiten op een computer zodat je via de pc zelf je metingen kunt bekijken, analyseren, bewerken en e-mailen naar je arts. Wil je weten welke dat zijn?
Bekijk de testresultaten

Onafhankelijk onderzoek

Wij testen producten en diensten onafhankelijk, daardoor kun je op ons advies volledig vertrouwen. Het onderzoek dat wij doen betalen wij van de contributie van onze leden.

Wil je dat wij onafhankelijk onderzoek kunnen blijven doen? Sluit je aan bij de Consumentenbond. Je kunt daarbij tot honderden euro's per jaar besparen en profiteert van vele voordelen!

Bekijk de testresultaten