10 vragen over yoghurt en kwark
Roer of stand, Grieks of IJslands, met een smaakje of met extra eiwit. Er zijn allerlei soorten yoghurt en kwark. Wat zijn de verschillen en hoe gezond is het eigenlijk? Tien veelgestelde vragen over yoghurt en kwark.

Rosa Rolvink , Expert Voeding & Gezondheid Bijgewerkt op:18 december 2019

Artikelen binnen Gezond eten
Alle artikelenNieuw & interessant
- 12 apr.
Maaltijdboxen vergeleken
Maaltijdboxen zijn populair. Welke aanbieders zijn er? Wat valt er te kiezen en wat vindt ons panel? - Nieuws | 30 mrt.
Aanpak te veel zout, suiker en vet in voeding heeft gefaald
Het toekomstige kabinet moet veel ambitieuzer zijn in het aanpakken van te veel zout, suiker en verzadigd vet in voedingsmiddelen. - 18 feb.
12 minder zoute producten uit de supermarkt
Dat teveel zout niet zo goed is voor je gezondheid, weten de meeste mensen wel. Maar de ene ketchup is de andere niet. We laten je van 12 producten uit de supermarkt een minder zout alternatief zien. - Nieuws | 15 feb.
Blij met samenwerking pro-Nutri-Score-landen
In Europa bundelen 7 landen hun krachten om de impact van Nutri-Score te vergroten. De Consumentenbond is blij met de internationale samenwerking die de invoering en het gebruik van Nutri-Score makkelijker moet maken.