icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Van hypotheek tot verhuisdoos |

Stap voor stap naar je nieuwe huis.

icoon nieuw huis

Het Keuzedieet + Het Keuzedieet Kookboek

Linda de Gouw
Linda de Gouw

Expert Voeding & Gezondheid


Het keuzedieetConsumentenbond en het Voedingscentrum

In het boek Het Keuzedieet is niets 'toegestaan' en niets 'verboden'. Dit dieet bestaat niet uit strenge regels, maar uit praktische tips in de vorm van keuzes.

Het concept van de dubbele pagina's maakt die keuze heel makkelijk: links staat wat minder gunstig voor de lijn is, rechts waarmee je in dezelfde situatie calorieën bespaart, zonder tijd te verliezen. In een oogopslag zie je welk levensmiddel slank maakt. Op speelse wijze krijg je informatie hoe je af kunt vallen.

Het Keuzedieet is de Nederlandse editie van het zeer succesvolle 'Die Nebenbei-Diät' van de Duitse Consumentenbond, waarvan al meer dan 100.000 exemplaren werden verkocht. Deze Nederlandse editie is een samenwerking van de Consumentenbond en het Voedingscentrum.

Het Keuzedieet Kookboek is gebaseerd op de principes van Het Keuzedieet en laat zien dat afvallen gewoon een kwestie is van slimme en smakelijke keuzes maken. Zo houdt iedereen het vol en wordt het nog leuk ook.

Bestel Het Keuzedieet + Het Keuzedieet Kookboek

Nieuw & interessant

 • voedingswaarde etiket nieuws
  Nieuws  |  4 aug.

  Glutenvrije producten niet altijd gezonder

  Speciale glutenvrije producten zijn lang niet altijd een gezond alternatief voor reguliere producten. Dat blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond.
 • Beeld boek terugval en verleiding
  Eerste indruk  |  16 mei.

  Terugval en verleiding

  Afvallen is één ding. Als dat eenmaal gelukt is, is het de kunst om de kilo’s er af te houden. Daar gaat het boek 'Terugval en verleiding' over.
 • zeewier
  30 mrt.

  Voedingshypes

  Welke van deze hippe voedingsmiddelen zijn zo gek nog niet en kunnen dus gewoon ook dit jaar op je bord komen te liggen.
 • Artikel cambridge weightplan
  23 mrt.

  Cambridge Weight Plan

  Bij het Cambridge dieet eet je maaltijdvervangers om af te vallen. Daarna voeg je stapje voor stapje gezonde voeding toe. Je telt dus geen calorieën. Wat zijn de voor- en nadelen van dit dieet?