icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Het Keuzedieet + Het Keuzedieet Kookboek

Linda de Gouw
Linda de Gouw

Expert Voeding & Gezondheid

Gepubliceerd op:  20 december 2012


Het keuzedieetConsumentenbond en het Voedingscentrum

In het boek Het Keuzedieet is niets 'toegestaan' en niets 'verboden'. Dit dieet bestaat niet uit strenge regels, maar uit praktische tips in de vorm van keuzes.

Het concept van de dubbele pagina's maakt die keuze heel makkelijk: links staat wat minder gunstig voor de lijn is, rechts waarmee je in dezelfde situatie calorieën bespaart, zonder tijd te verliezen. In een oogopslag zie je welk levensmiddel slank maakt. Op speelse wijze krijg je informatie hoe je af kunt vallen.

Het Keuzedieet is de Nederlandse editie van het zeer succesvolle 'Die Nebenbei-Diät' van de Duitse Consumentenbond, waarvan al meer dan 100.000 exemplaren werden verkocht. Deze Nederlandse editie is een samenwerking van de Consumentenbond en het Voedingscentrum.

Het Keuzedieet Kookboek is gebaseerd op de principes van Het Keuzedieet en laat zien dat afvallen gewoon een kwestie is van slimme en smakelijke keuzes maken. Zo houdt iedereen het vol en wordt het nog leuk ook.

Bestel Het Keuzedieet + Het Keuzedieet Kookboek

Nieuw & interessant

 • nieuw-gewichtsconsulent
  Nieuws  |  8 feb.

  Kwaliteit gewichtsconsulenten wisselt sterk

  Het advies van gewichtsconsulenten varieert enorm in kwaliteit, blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond.
 • app-voedingscentrum-eerste-indruk
  Eerste indruk  |  15 jan.

  Voedingscentrum-app ‘Kies Ik Gezond?’

  De app ‘Kies ik Gezond?’ heeft als doel mensen gezondere voedingskeuzes te laten maken. Het Voedingscentrum hoopt met de app ‘een revolutie in de supermarkt’ te ontketenen. Is deze app werkelijk revolutionair?
 • voedingswaarde etiket nieuws
  Nieuws  |  4 aug.

  Glutenvrije producten niet altijd gezonder

  Speciale glutenvrije producten zijn lang niet altijd een gezond alternatief voor reguliere producten. Dat blijkt uit een steekproef van de Consumentenbond.
 • Beeld boek terugval en verleiding
  Eerste indruk  |  16 mei.

  Terugval en verleiding

  Afvallen is één ding. Als dat eenmaal gelukt is, is het de kunst om de kilo’s er af te houden. Daar gaat het boek 'Terugval en verleiding' over.