icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Alle artikelen

Artikelen binnen Tijdschriften

Wat staat er in de tijdschriften van de Consumentenbond?

In de tijdschriften van de Consumentenbond vind je 100% onafhankelijke (test)informatie en de beste tips voor consumenten. In elk tijdschrift en op de website van de Consumentenbond lees je welke onderwerpen je in het volgende nummer kunt verwachten. 

Bijgewerkt op:29 mei 2019


Consumentengids

In de Consumentengids vind je onafhankelijke testinformatie en handige kooptips. Ook vind je informatie over digitale producten, financiën en gezondheid. Met de Consumentengids is het eenvoudig goede aankoopkeuzes te maken en bespaar je tijd en geld.

Digitaalgids

Wil je de juiste keuze maken bij het kopen van van hard- en software en optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden van je pc, laptop, tablet of smartphone? De Digitaalgids staat boordevol tests, tips en stap-voor-stap uitleg om verschillende problemen zelf op te kunnen lossen.

Geldgids

Als het om geldzaken gaat, moet je vaak snel een beslissing nemen waar je lang aan vast zit. Kleine prijsverschillen kunnen op lange termijn aardig oplopen. Bij financiële beslissingen kun je een goed en onafhankelijk advies gebruiken om vervolgens zelf de juiste keuze te kunnen maken. Dat vind je in de Geldgids.

Gezondgids

Wil je bewust en gezond leven? Laat de Gezondgidsje daarbij helpen, met tests van voedsel en medicijnen. Bekijk ook de praktische adviezen over hoe je kwalen voorkomt en je conditie op peil houdt.

Lees ook:

Doe mee met de Consumentenbond

Wij testen jaarlijks duizenden producten en diensten. En we onderzoeken de voorwaarden en premies van verzekeringen. Dit doen we allemaal zodat jij de juiste keuze kunt maken. Maak het jezelf gemakkelijk en word ook lid.

Word lid

Lid Worden Mediapool Test

Artikelen binnen Tijdschriften

Alle artikelen

Artikelen binnen Tijdschriften