icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

UMC Zorgverzekeraar zorgverzekering


Reviewscore: | Bekijk reviews
umc

Overweeg je een UMC Zorgverzekeraar zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van UMC Zorgverzekeraar. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende UMC Zorgverzekeraar-verzekering.

Contactgegevens UMC Zorgverzekeraar

 • Telefoonnummer:
  (0900) 80 18
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.umczorgverzekering.nl/
 • Adres:

  Postbus 25030
  5600 RS Eindhoven

UMC Zorgverzekeraar zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van UMC Zorgverzekeraar vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een UMC Zorgverzekeraar zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Over UMC Zorgverzekeraar zorgverzekering

Gezondheid en welzijn staan bij UMC Zorgverzekering voorop. Daarom biedt UMC een goede en voordelige zorgverzekering. Maar daarnaast wil UMC ook zoveel mogelijk helpen met diensten en services.