icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een PMA zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van PMA. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende PMA-verzekering.

Contactgegevens PMA

 • Telefoonnummer:
  (0800) 20 40
 • E-mail:
 • Website:
  https://pma.info
 • Adres:

  Postbus 313 
  2910 AH Nieuwerkerk aan den Ijssel

PMA zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van PMA vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een PMA zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ontvang het laatste zorgnieuws

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan  aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

 

Zorg - ZorgAlert - Default

Wat wordt door de zorgverzekeraar vergoed?

Bekijk het vergoedingenoverzicht van PMA.

Over PMA zorgverzekering

PMA staat voor "Positive Mental Attitude". PMA biedt al sinds 1991 kortingen aan op diverse producten en verzekeringen. Iedereen kan gebruik maken van de vele voordelen en acties van PMA. De PMA zorgverzekering is ondergebracht bij Menzis, maar de premie is via PMA een stuk lager. Je kunt kiezen uit drie varianten van de basisverzekering; budget, natura of restitutie. Daarnaast zijn er negen aanvullende verzekeringen.