! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een PMA zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van PMA. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende PMA-verzekering.

Meer zorgnieuws?

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorgalet Ipad met bol 1200x800

Contactgegevens PMA

 • Telefoonnummer:
  (0800) 20 40
 • E-mail:
 • Website:
  http://pmazorgverzekering.nl/
 • Adres:

  Postbus 313 
  2910 AH Nieuwerkerk aan den Ijssel

PMA zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van PMA vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een PMA zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de PMA zorgverzekering.

Over PMA zorgverzekering

PMA staat voor "Positive Mental Attitude". PMA biedt al sinds 1991 kortingen aan op diverse producten en verzekeringen. Iedereen kan gebruik maken van de vele voordelen en acties van PMA. De PMA zorgverzekering is ondergebracht bij Menzis, maar de premie is via PMA een stuk lager. Je kunt kiezen uit drie varianten van de basisverzekering; budget, natura of restitutie. Daarnaast zijn er negen aanvullende verzekeringen.