icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Overweeg je een PNOzorg zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van PNOzorg. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende PNOzorg-verzekering.

Meer zorgnieuws?

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorgalet Ipad met bol 1200x800

Contactgegevens PNOzorg

  • Telefoonnummer:
    (030) 639 62 62
  • E-mail:
  • Website:
    http://www.pnozorg.nl/
  • Adres:

    Postbus 459
    3990 GG Houten

PNOzorg zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van PNOzorg vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een PNOzorg zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de PNOzorg zorgverzekering.

Over PNOzorg zorgverzekering

We zijn al ruim 60 jaar de specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Bij ons krijg je altijd optimale keuzevrijheid. Zo kun je zelf kiezen naar welke arts en welk ziekenhuis je gaat en kies je zelf het merk medicijn dat je wilt gebruiken. Voor deze keuzevrijheid betaal je bij ons niets extra!