! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een PNO zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van PNO. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende PNO-verzekering.

Contactgegevens PNO

 • Telefoonnummer:
  (030) 639 62 62
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.pnozorg.nl/
 • Adres:

  Postbus 459
  3990 GG Houten

PNO zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van PNO vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een PNO zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar stappen de zorgverzekering die het beste bij je past.

Naar de Zorgvergelijker

Zorgvergelijker

Over PNO zorgverzekering

We zijn al ruim 60 jaar de specialist in zorgverzekeringen voor mensen die werkzaam zijn in de media en in de creatieve sector. Bij ons krijg je altijd optimale keuzevrijheid. Zo kun je zelf kiezen naar welke arts en welk ziekenhuis je gaat en kies je zelf het merk medicijn dat je wilt gebruiken. Voor deze keuzevrijheid betaal je bij ons niets extra!