! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Besured zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Besured. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Besured-verzekering.

Contactgegevens Besured

 • Telefoonnummer:
  078 611 81 11
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.besured.nl/
 • Adres:

  Postbus 362
  3300 AJ Dordrecht

Besured zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Besured vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Besured zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Zorgverzekeringen vergelijken

Ben je op zoek naar een aanvullende zorgverzekering of wil je overstappen naar een andere verzekeraar? Met de Zorgvergelijker vind je in een paar stappen de zorgverzekering die het beste bij je past.

Naar de Zorgvergelijker

Zorgvergelijker

Over Besured zorgverzekering

Besured is een verzekeringsaanbieder die zich specifiek richt op studenten en young professionals. Het risico van de verzekering besteedt Besured uit aan verzekeraar VGZ. Hierdoor ontstaat een zorgverzekering met een lage premie én een hoge kwaliteit en service.