icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Overweeg je een Besured zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van Besured. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende Besured-verzekering.

Meer zorgnieuws?

Als eerste op de hoogte zijn van ontwikkelingen rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert van de Consumentenbond en we houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

zorgalert-ipad-ballon-nov_2017

Contactgegevens Besured

 • Telefoonnummer:
  078 611 81 11
 • E-mail:
 • Website:
  https://www.besured.nl/
 • Adres:

  Postbus 362
  3300 AJ Dordrecht

Besured zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van Besured vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een Besured zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de Besured zorgverzekering .

Over Besured zorgverzekering

Besured is een verzekeringsaanbieder die zich specifiek richt op studenten en young professionals. Het risico van de verzekering besteedt Besured uit aan verzekeraar IptiQ. Hierdoor ontstaat een zorgverzekering met een lage premie én een hoge kwaliteit en service.