icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

National Academic zorgverzekering

national-academic

Overweeg je een National Academic zorgverzekering af te sluiten? Voor de meest noodzakelijke zorg zit je goed met de basisverzekering van National Academic. De basiszorgverzekering is bij bijna elke zorgverzekeraar hetzelfde.

Wil je ook een vergoeding voor de kosten van bijvoorbeeld je tandarts of fysiotherapeut dan kun je je bijverzekeren met een aanvullende National Academic-verzekering.

Meer zorgnieuws?

Wil jij als eerste weten wat er verandert rondom je zorgverzekering? Meld je dan aan voor de ZorgAlert. We houden je per e-mail op de hoogte.

Aanmelden voor ZorgAlert

Zorgalet Ipad met bol 1200x800

Contactgegevens National Academic

 • Telefoonnummer:
  (078) 632 75 75
 • E-mail:
 • Website:
  http://www.nationalacademic.nl/zorgverzekering
 • Adres:

  Postbus 362
  3300 AJ Dordrecht

National Academic zorgverzekering afsluiten

Via de Consumentenbond kun je zorgverzekeringen van National Academic vergelijken met andere zorgverzekeringen. De Consumentenbond adviseert welke zorgverzekering het beste bij jou past.

Is een National Academic zorgverzekering ook de beste en voordeligste keus in jouw persoonlijke situatie? Of past toch een andere zorgverzekering beter bij je? Je komt er snel achter door je persoonlijke wensen in te vullen in de Zorgvergelijker van de Consumentenbond. Het pakket met de laagste prijs en de beste prijs-kwaliteit verhouding komt automatisch naar voren. 

Ook een zorgverzekering afsluiten of een zorgverzekering vergelijken? Maak gebruik van de Zorgvergelijker van de Consumentenbond!

Lees meer over vergoedingen van de National Academic zorgverzekering.

Over National Academic zorgverzekering

Voor de zorginkoop en het afdekken van het risico werkt National Academic samen met verzekeraar IptiQ. Hierdoor profiteert u van de service en lage premie van een kleinere maatschappij, maar de inkoopvoordelen van een grote maatschappij. National Academic is zelf verantwoordelijk voor onder andere zaken als productontwikkeling, premie, communicatie en serviceverlening aan u, evenals voor de declaratie-afhandeling van uw zorgnota's.