icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Professioneel getest!

De beste robotgrasmaaier

Welke robotgrasmaaier maait je gazon het best en is handig in gebruik? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle robotmaaiers grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben 0 robotmaaiers voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede robotmaaier te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele test

  Onze onderzoekers testen elke robotgrasmaaier uitgebreid volgens een vast testprogramma. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Bekijk hoe wij testen

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke robotgrasmaaiers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

We hebben verschillende soorten grasmaaiers getest, waaronder robotmaaiers. Robotgrasmaaiers gaan er uit zichzelf op uit en houden je gazon kort. Maar het kost wel wat moeite om alles in te stellen. En ze zijn duur. Wij keken onder andere naar maaiprestaties, gebruiksgemak en lawaai. Bekijk de beste robotmaaier.

Lees hoe wij grasmaaiers testen.

 • robotgrasmaaiers-200x200-1-maaien

  1. Maaien

  We laten robotgrasmaaiers onder andere lang, nat en ruw gras maaien. Ook kijken we hoe netjes een robotgrasmaaier een standaardgazon onderhoudt. De resultaten zijn positief, maar we zien ook verschillen. En duurder is zeker niet altijd beter.

 • robotgrasmaaiers-200x200-2-accu

  2. Gebruiksgemak

  Als een robotmaaier eenmaal werkt, heb je er weinig omkijken naar. Maar je moet wel alles instellen, en dat kan soms lastig zijn. We beoordeelden hoe moeilijk de installatie is en hoe makkelijk het is om de robot te onderhouden. Ook beoordelden we hoe makkelijk je hem kunt bedienen, met én zonder een app.

 • robotgrasmaaiers-200x200-3-geluid

  3. Geluid

  Robotgrasmaaiers zijn veel stiller dan normale grasmaaiers. Zeker als je het vergelijkt met benzinemaaiers. Dat is een heel groot voordeel. Toch scoren sommige robotgrasmaaiers een onvoldoende voor lawaai. 

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen robotgrasmaaiers op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van grasmaaiers en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste grasmaaier is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde

  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.