icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste staafmixer voor jou, door ons getest

Welke staafmixer pureert het best, heeft uithoudingsvermogen en is handig in gebruik? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle staafmixers grondig te testen. Zo kun jij een goede staafmixer kopen.

predicaten

Wij hebben staafmixers voor je getest

Laatste update van de test: 14 mei 2024
 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke staafmixer uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk de video.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke staafmixers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

Wij hebben staafmixers getest met hakmolen en zonder hakmolen. We beoordelen ze op alle keukenklussen die ze kunnen uitvoeren. Natuurlijk testen we voor alle staafmixers hoe goed ze pureren en mixen. Zit er een hakmolen bij, dan testen we of ze goed uien, noten en kruiden kunnen hakken. Bij staafmixers met een garde testen we ook hoe goed ze slagroom en eiwitten kloppen.

 • staafmixer-200x200-1-smoothie

  1. Gebruiksvriendelijke staafmixer

  Een goede staafmixer kun je makkelijk bedienen en heeft een stevige grip. Je pureert een stuk prettiger met degelijke knoppen en een fijn lang snoer. En natuurlijk is gemakkelijk schoonmaken ook belangrijk. Al deze dingen testen we. Met onze Vergelijker vind je staafmixers met een goed gebruiksgemak.

 • staafmixer-200x200-2-prettig-krachtig

  2. Sterk en krachtig

  Staafmixers krijgen het soms zwaar te verduren. Daarom letten we in onze test extra op de stevigheid van de staafmixer. En we testen de motor op uithoudingsvermogen. Een aantal goedkope staafmixers gingen in onze test stuk. Wij helpen je een voordelige staafmixer te kiezen die het wél goed doet.

 • staafmixer-200x200-3-keukenprins-strenger

  3. De beste accessoires

  Met een staafmixer kun je pureren en mengen. Met een hakmolen en garde erbij heb je een behoorlijk veelzijdig apparaat waarmee je ook kunt hakken en kloppen. Een goede staafmixer kan daarmee een compact alternatief zijn voor een foodprocessor of keukenmachine. Wij helpen je een staafmixer kopen met de juiste accessoires voor jou. 

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen staafmixers op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van staafmixers en alle andere producten die we testen.

Nooit meer een miskoop

Al 420.000 leden maken slimme keuzes. Wat doe jij?
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.

Sandra grijs achtergrond 900x900Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

'Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.'

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.

Icoon award T 1200x500

Al meer dan 420.000
tevreden leden