icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Professioneel getest!

De beste staafmixer met hakmolen

Welke staafmixer met hakmolen pureert, hakt en mixt het best en is handig in gebruik? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf alle staafmixers grondig te testen. Zo kun jij een goede staafmixer kopen.

predicaten

Wij hebben staafmixers met hakmolen voor je getest

Laat onze test je helpen om een goede staafmixer te kiezen.

 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke staafmixer uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk de video.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke staafmixers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

3 highlights uit de test

Wij hebben staafmixers met hakmolen voor je getest. Ze zijn meestal iets duurder dan staafmixers zonder hakmolen, maar je kunt ze voor meer klussen gebruiken. Je kunt er bijvoorbeeld goed uien, kruiden en noten mee hakken. Een goede staafmixer met hakmolen kan daarmee een compact alternatief zijn voor een foodprocessor. 

 • staafmixer-met-hakmolen-200x200-1-hakt-ie-goed

  1. Hakt de staafmixer goed?

  Van een staafmixer met hakmolen verwacht je natuurlijk dat hij uien, kruiden en noten gelijkmatig fijn hakt. Maar een aantal staafmixers hakt zeer ongelijkmatig. Een enkele staafmixer hakt zelfs helemaal niet. Dat levert dikke onvoldoendes op.

 • staafmixer-met-hakmolen-200x200-2-gebruiksgemak

  2. Gebruiksvriendelijke staafmixer

  Een goede staafmixer kun je makkelijk bedienen en heeft een stevige grip. Je pureert een stuk prettiger met degelijke knoppen en een fijn lang snoer. En natuurlijk is gemakkelijk schoonmaken ook belangrijk. Al deze dingen testen we.

 • staafmixer-200x200-3-keukenprins-strenger

  3. Strenger getest

  Staafmixers met hakmolen scoren in onze test gemiddeld iets lager dan gewone staafmixers. Maar niet omdat ze minder goed zijn. Het komt vooral door de pittige extra tests die we met de hakmolen doen. Zo vind jij een staafmixer die doet wat hij belooft.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen staafmixers op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van staafmixers en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste staafmixer is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,25per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde
  Volledig & Vertrouwd

  9,25per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.