icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Stageplaats online marketeer (SEO/SEA)

De Consumentenbond zet binnen de online marketing mix stevig in op zoekmachinemarketing (SEO/SEA). Wil je de beste worden op het gebied van SEO en de concurrentie aangaan in de zoekresultaten? SEA-guru worden en meebouwen aan een van de grotere accounts in Nederland? Kortom als jij je door wilt ontwikkelen als online marketeer, dan zou dit weleens jouw volgende stage kunnen worden.


Wat houdt de stage van online marketeer (SEO/SEA) in?

Tijdens je stage zullen we jou alles bijbrengen op het gebied van zoekmachinemarketing, ook wel bekend als SEO & SEA. Ben jij gemotiveerd en wil je echt beter worden op het gebied van zoekmachinemarketing? Dan twijfelen wij er niet aan dat je, met onze begeleiding, het ver kan gaan schoppen.

Tijdens de stage zullen de werkzaamheden variëren. Denk hierbij aan copywritingadvies, linkbuilding, zoekwoordanalyses en optimalisaties op SEO-vlak. Op het gebied van AdWords analyseer en optimaliseer je de performance van de vele Google AdWords en BingAds campagnes. In het begin kijk je mee met de werkzaamheden van search specialisten, maar je gaat vooral dingen zelf doen zodat je echt de ervaring meepakt. Daarnaast krijg je ook de kans om mee te kijken bij de andere online expertises die we in huis hebben zoals webanalytics, social media, conversie optimalisatie en webredactie.

Praktische zaken

De startdatum en lengte van de stage liggen niet vast en zijn in overleg in te vullen (minimumperiode is 4 maanden). We zoeken een stagiair van een hbo-opleiding voor 32 tot 40 uur in de week die gaat meewerken binnen het online team van de Consumentenbond met de focus op SEO en SEA. De Consumentenbond werkt met een vaste stagevergoeding van €273 bruto voor een hbo-stage bij een fulltime dienstverband (40 uur per week).

Heb je interesse, stuur dan je motivatiemail en cv naar ons op via sea@consumentenbond.nl.

Meer informatie in te winnen bij: Roy Smid, SEA-Specialist, telefoonnummer 070 - 445 41 17.

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond

Alle artikelen

Artikelen binnen Werken bij de Consumentenbond