icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Aansprakelijkheids verzekering vergelijken

Laatste update van de test: 5 oktober 2022

 

Let op! Onze vergelijker is tijdelijk niet beschikbaar.

Gebruik daarom onze Keuzehulp Aansprakelijkheidsverzekering. Zo weet je in een paar stappen welke aansprakelijkheidsverzekering het beste bij je past.

 

Keuzehulp Aansprakelijkheidsverzekering

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken

Met onze vergelijker vergelijk je aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren (AVP) met elkaar. Om de juiste verzekering voor jou te vinden, vragen we eerst een aantal persoonlijke gegevens. Zo vragen we je postcode, je geboortedatum en je gezinssituatie.

Aansprakelijkheidsverzekering voor zzp'er

Ben je zzp'er? Dan biedt de aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren (AVP) geen dekking. Er zijn wel aansprakelijkheidsverzekeringen voor zzp'ers. Je kunt kiezen tussen een aansprakelijkheidsverzekering voor bedrijven (AVB) en een beroepsaansprakelijkheidsverzekering (BAV).

In onze vergelijker kun je alleen aanpsrakelijkheidsverzekeringen voor particulieren vergelijken. En dus geen verzekeringen voor zzp'ers.

Aansprakelijkheidsverzekering vergelijken bij Consumentenbond

De uitkomsten van de vergelijker staan standaard gesorteerd op maandpremie. Zo zie je gelijk welke aansprakelijkheidsverzekeringen het goedkoopst zijn. Ook zie je hoe de verzekering scoort op kwaliteit. Zo kies je de beste verzekering voor jou.

1759 consumenten beoordelen verzekeringsvergelijkers van de Consumentenbond met gemiddeld een 8,1.