icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Professioneel getest!

De beste activity tracker voor jou, door ons getest

Welke activity tracker houdt het nauwkeurigst je conditie bij en is handig in gebruik? Wij hebben het voor je uitgezocht. Door zelf de activity trackers grondig te testen. Zo kunnen we je een betrouwbaar advies geven.

predicaten

Wij hebben activity trackers voor je getest

Laatste update van de test: 5 januari 2023
 • JuisteAankoop

  Professionele laboratoriumtest

  Onze onderzoekers testen elke activity tracker uitgebreid. Dat gebeurt in een professioneel testlab. Nieuwsgierig hoe dit werkt? Bekijk het filmpje.

 • Miskoop

  Voorkom een miskoop

  Met onze test zie je in één oogopslag welke activity trackers goed zijn. Maar minstens zo belangrijk: je ziet ook welke je beter niet kunt kopen.

 • Onafhankelijk

  100% onafhankelijk

  Voor onze tests krijgen we geen geld van bedrijven of de overheid. We betalen de tests met een bijdrage van onze leden. Alleen zo kunnen we écht onafhankelijk onderzoek doen.

Benieuwd naar de testresultaten?

Geen lid? Geen probleem. Maak gratis kennis en bekijk direct de testresultaten.

Al lid? Log in en bekijk de test

3 highlights uit de test

We hebben activity trackers voor je beoordeeld op onder meer het bijhouden van je conditie, de batterij, smartfuncties, en de bijbehorende app. Lees meer over hoe wij activity trackers testen.

 • Activity tracker highlight 1 - fitnessfuncties

  1. Nauwkeurigheid fitnessfuncties

  Met een activity tracker wil je jouw beweging zo precies mogelijk bijhouden. Zo krijg je een goed beeld van je conditie. Wij testen hoe nauwkeurig de activity trackers jouw stappen tellen, de afgelegde afstand registreren, en je hartslag meten.

 • Activity tracker highlight 2 - niet te vaak opladen

  2. Niet te vaak opladen graag!

  Niks zo vervelend als een activity tracker die je elke dag moet opladen. Daarom testen we activity trackers op gebruiksduur. Het blijkt dat er hierin grote verschillen zijn. Sommige activity trackers moet je al na 3 dagen opladen, terwijl andere langer dan een week meegaan op 1 lading. We meten ook hoe snel de batterij weer is opgeladen.

 • Activity tracker highlight 3 - gebruiksgemak

  3. Gebruiksgemak

  Je kunt een activity tracker dag en nacht dragen. Handig om bijvoorbeeld je slaapgedrag te meten. Het is dan belangrijk dat een bandje lekker aanvoelt als je het draagt. We testen het draagcomfort, zoals het gewicht, of hij knelt, en of het bandje uitsteekt. Ook beoordelen we de degelijkheid en het type materiaal.

Nieuwsgierig naar de verschillen tussen activity trackers op deze en nog veel meer punten?
Word dan nu lid en krijg toegang tot de testresultaten van activity trackers en alle andere producten die we testen.

Voorkom een miskoop

Als lid weet jij wat de beste activity tracker is. Word lid!
Bespaar 10%
 • Kies & Koop

  5,- per maand

  Met Kies & Koop zie je direct welke producten het best beoordeeld zijn en maak je met gemak de juiste keuze.

  De belangrijkste voordelen

 • Meeste waarde

  Volledig & Vertrouwd

  9,- per maand

  Het meest complete lidmaatschap. Best beoordeelde producten en hulp bij financiële en juridische vragen.

  De belangrijkste voordelen

Onze lidmaatschappen zijn maandelijks opzegbaar. Wil je de papieren Consumentengids ontvangen? Voeg 'm toe in de volgende stap.
Sandra Molenaar

Sandra Molenaar

Directeur Consumentenbond

Wat je ook wilt kopen, keuze is er genoeg. Maar de juiste keuze maken is vaak moeilijk. Wij bieden je gemak en zekerheid en deze combinatie maakt ons uniek. Een voorbeeld hiervan zijn onze uitgebreide producttests. Deze doen we in laboratoria onder leiding van deskundigen. We ontvangen hiervoor geen geld van bedrijven of overheden. Zo krijg jij 100% betrouwbare en onafhankelijke testinformatie.

 

Onze producttests kosten natuurlijk wel geld. Om ze te kunnen blijven uitvoeren, hebben we jouw steun nodig. Sluit je ook bij ons aan en word lid.