icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest
Ga naar hoofdinhoud

Fietsstoeltjes

Zodra kinderen zelfstandig kunnen zitten, kunnen ze met je mee in een fietsstoeltje. We hebben geen recente test fietsstoeltjes. In het verleden bleken de kwaliteitsverschillen tussen fietsstoeltjes klein. Wel geven we informatie welke opties je hebt voor vervoer op de fiets in jouw situatie en hebben we van meer dan 200 ouders de ervaringen met verschillende fietsstoeltjes gebundeld. 
Lauri ten Grotenhuis_S

Lauri ten Grotenhuis     Expert Woning & Huishouden Bijgewerkt op: 4 februari 2022

Fietsen met een baby

Nederland, fietsland. Maar vanaf wanneer kun je een baby meenemen op de fiets? En welke opties zijn er? Lees alles over fietsen met een baby.

Soorten fietsstoeltjes

Voorop, achterop, bevestiging aan de bagagedrager of aan het frame? Er zijn verschillende soorten fietsstoeltjes. Bepaal welk fietszitje bij jouw situatie past.

De populairste en beste fietsstoeltjes

Meer dan 200 reviewers beoordeelden de fietsstoeltjes die ze dagelijks gebruiken. Bekijk welke fietsstoeltjes ouders het beste bevallen. 

Veilige fietsstoeltjes

Elk jaar belanden aardig wat kinderen op de eerste hulp door ongevallen met de fiets. Hoe herken je een veilig fietsstoeltje, en hoe ga je er ook veilig mee om?

Bakfiets en andere opties

Vooral in de Randstad zie je veel bakfietsen, maar er zijn meer manieren om meerdere kinderen tegelijk te vervoeren.

Schrijf je in voor onze gratis e-mails

Blijf op de hoogte van nieuws, acties en tips. Zo bespaar je geld, voorkom je een miskoop én weet je wat jouw rechten zijn als consument.
In onze privacyverklaring lees je hoe we omgaan met je persoonsgegevens en e-mails voor je personaliseren. Afmelden kan altijd.