! Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid en snelheid om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Artikelen binnen dit onderwerp

 • Datingsites en -apps

  Wil je online daten, dan heb je keuze uit veel datingsites en -apps. Wij onderzochten de prijzen en mogelijkheden van 15 veelgebruikte diensten. En we vroegen ons panel naar hun ervaringen.
  17 juni 2021
 • Adviesprijzen soms misleidend

  Veel webwinkels adverteren met een korting op de adviesprijs. Sommige winkels gebruiken zelfs te hoge adviesprijzen en dat is misleidend. Welke winkels gaan de fout in en wat zijn de regels?
  29 maart 2021
 • Consumenten vaak ontevreden over chatbots

  Bedrijven maken steeds vaker gebruik van virtuele medewerkers, ook wel chatbots genoemd. Uit ons panelonderzoek blijkt dat 66% niet tevreden is over deze vorm van klantenservice.
  25 maart 2021
 • Test boodschappen bezorgen

  Steeds meer supermarkten hebben een bezorgdienst. Wat zijn de verschillen en welke bezorgsuper is volgens ons panel de beste?
  25 augustus 2020
 • Prijspeiling Amazon.nl en Bol.com

  Met de komst van Amazon naar Nederland heeft Bol.com er een geduchte concurrent bij. Welk van deze 2 verkoopplatforms is het goedkoopst en wat zijn de voorwaarden? En hoe gaan ze om met klantgegevens?
  18 juni 2020
 • Make-up sets voor kinderen

  Producten die je uit buitenlandse webwinkels koopt voldoen niet altijd aan EU veiligheidsregels. Van de 11 make-up sets voor kinderen die wij kochten waren er slechts 2 voorzien van alle verplichte informatie.
  6 april 2020