icon-menu logo_footer preds symbol-afrader symbol-bestekoop symbol-besteuittest

Je browser is verouderd.

Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en om deze site optimaal te kunnen gebruiken.

Klik hier om te lezen welke browsers geschikt zijn

Consumentenbond.nl

Inloggen

Vul een geldig e-mailadres in

Vul een wachtwoord in

Wie zijn we

Onze organisatie


Consumentenbond als vereniging

De Consumentenbond is een vereniging zonder winstoogmerk die voor het grootste deel wordt gefinancierd met contributies van leden en gebruikers. Wij werken samen met consumenten aan eerlijke, rechtvaardige en veilige markten. Samen staan we sterker en weten we meer. Wij zijn het verbindende platform en de vertrouwde stem van en voor consumenten.

Lees meer

Missie & identiteit

Wij zijn van en voor consumenten. Samen zorgen we dat consumenten vinden wat ze zoeken en krijgen waar ze recht op hebben. En we maken markten eerlijk en veilig. Zonder winstoogmerk.

Lees meer

Onafhankelijkheid Consumentenbond

Eén van de belangrijkste waarden van de Consumentenbond is onze onafhankelijkheid. Wij bepalen zelf (dat wil zeggen samen met consumenten) wat wij onderzoeken, wat wij publiceren, wat wij consumenten adviseren, welke misstanden wij aanpakken. En dat gebeurt zonder enige invloed van het bedrijfsleven of de overheid op die keuzes.

Lees meer

Onze inkomsten

De Consumentenbond is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een platform met een veelzijdig aanbod aan producten en diensten. Uitgangspunten daarbij zijn dat wij geen winstoogmerk hebben en ons niet laat leiden door politieke en commerciële belangen. Het belang dat telt is dat van de consument en alle inkomsten komen ten goede aan het werk voor consumenten. Wij zijn dan ook transparant en eerlijk over alle inkomsten.

Lees meer

Jaarverslagen

In de jaarverslagen vind je informatie over onder meer de uitgevoerde activiteiten van de diverse afdelingen en het fiscale resultaat van het afgelopen jaar.

Lees meer

Colofon website

Website Consumentenbond © 2019. Dit is een digitale publicatie van de Consumentenbond.

Lees meer

Statuten vereniging Consumentenbond

Lees op deze pagina de statuten van de vereniging Consumentenbond, gevestigd te Den Haag.

Lees meer

Inkomsten uit massaschadeclaims

De Consumentenbond wil optreden tegen bedrijven die misbruik maken van hun machtspositie en consumenten benadelen, of die weigeren consumenten te compenseren voor in het verleden toegebrachte schade. Opkomen voor de gerechtvaardigde belangen van gedupeerde consumenten behoort tot de kern van onze maatschappelijke missie. Dit doen we voor zoveel mogelijk – liefst alle – gedupeerde consumenten, zowel leden als niet-leden. Samen sta je daarbij veel sterker dan alleen.

Lees meer